NigelFarageVandaag haalde Brits Europarlementair Nigel Farage (UKIP) zwaar uit naar de Eurozone. Hij begon met te verwijzen naar Thatcher – die vandaag begraven wordt – door te zeggen dat zij jaren geleden al doorhad waar de Europese Unie op uit was: democratie wegnemen bij de nationale staten om ze vervolgens in handen te geven van onbetrouwbare mensen.

Farage: “De boodschap die de EU uitstraalt naar investeerders toe is duidelijk: haal uw geld weg uit de EU-zone, alvorens de EU het komt afnemen.” Farage noemde de EU het nieuwe communisme. “Het is macht zonder grenzen. Het is het creëren van een tij van menselijke miserie en hoe sneller deze is weggeëbd, hoe beter.”

Bekijk hieronder zelf zijn tussenkomst in het Europees Parlement. De volledige tekst vind je onderaan het filmpje.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op ““Deze EU is het nieuwe communisme.””

  1. volkomen OVERbetaald EU.S.S.R. Potverteerders Circus

    WIJ beslissen wat goed voor u is , WIJ denken en kiezen in uw plaats u hoeft als ruil slechts ons te OVERbetalen en plat op uw buik onze hielen te likken ! Wees blij dat wij met onze centralistisch verordende oekazes uw democratische Nationale Staten volkomen overbodig maken !

Trending

%d bloggers liken dit: