vluchtkerkWe kunnen er ook niks aan doen, maar sommige verhalen schrijven zichzelf. De voorstellingen van de extreemlinkse poppenspeler Jo van der Spek en zijn asieleisende poppen gaan maar door. Voor diegene die een aflevering gemist hebben: er werd een terrein illegaal in bezit genomen in het najaar aan de Notweg in Amsterdam. Keer op keer werd er hulp aangeboden. Nadat een groep Amsterdammers het recht in eigen hand namen werd dat aangegrepen als een van de redenen om het kamp te ontruimen.. Na deze ontruiming werd de groep niet vast gezet maar verhuisde de groep naar de door hen genoemde ‘Vluchtkerk’.

De eigenaar wilde de asieleisers niet op straat gooien in de winter en besloot dat ze er tijdelijk zouden mogen blijven. Als ‘dank’ werd het pand beklad door de bewoners. Sinds 1 december volgde er ‘deadline’ op ‘deadline’. Deze vier maanden kostte de gemeenschap 160.000 € aan opvangkosten. Daarvan werd 45.000 € aan ongedekte leningen zijn uitgegeven.

De Notweg werd pas gesloten na onder meer acties van burgers zelf. Dat is blijkbaar nodig om politici en politie de wet te laten handhaven. De mensen van Identitair Verzet organiseren een demonstratie om zodoende de druk op de laatst genoemde deadline van vandaag, 17 april te zetten.

Je verwacht het niet, maar de ‘deadline’ is opgeschoven naar … 1 juni! Burgemeester Eberhard van der Laan buigt nog maar eens voor de asieleisers. Kan het verhaal nog slechter worden? Ja dat kan! De aanvraag voor de demonstratie van Identitair Verzet van aankomende zondag is ‘kwijtgeraakt’. Op hetzelfde moment en plaats organiseren de asieleisers nu een festival bij hun voor de deur… Onvoorstelbaar toch?

Zal de gemeente Amsterdam de vrijheid van meningsuiting van iedereen respecteren? Of gaan ze weer door het stof voor de asieleisers uit voornamelijk Afrika? Rechts Actueel houdt voor u de vinger aan de pols!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Amsterdamse burgemeester blijft broek afsteken voor illegalen”

  1. hand in hand terug naar eigen land !
    de maat is vol!

  2. Wat een schertsdemocratie !

    Dat komt omdat in Holland burgemeesters NIET democratisch verkozen worden maar “aangesteld worden door de koningin” gelijk bij ons de gouverneur NIET democratisch verkozen wordt maar “aangesteld door de koning” lees ; POLITIEK BENOEMD per beurtrol onder de zich democratisch wanende partijen van het Cordon DISCRIMINATOIR !

  3. Arm Nederland!

  4. Goede schrijver, goed verhaal!

Trending

%d bloggers liken dit: