Justin Bieber is niet meteen ons idool, maar hoe de media nu weer tewerk zijn gegaan tart iedere verbeelding! U heeft het al wel gelezen: “Justin Bieber beledigt Anne Frank”. De politiek correcte media sprongen er als vliegen op, de joodse dagbladen op kop. Er is echter niets, maar dan ook niets gebeurd, waarover Bieber zich slecht moet voelen.

Bieberke had in het gastenboek na een bezoek aan het Anne Frank-huis in Amsterdam geschreven dat Anne Frank een lief meisje was en dat ze hoogstwaarschijnlijk een Belieber zou geweest zijn. Consternatie alom! Hét symbool van de jodenvervolging voorstellen als een aards meisje met een voorkeur voor bepaalde muziek… Brandstapel voor Bieber!

anne frank fb

Het Anne Frank-huis heeft ondertussen al geprobeerd de gemoederen te bedaren door te stellen dat ze verheugd zijn met Biebers bezoek en dat het allemaal zo’n vaart niet moet lopen. “Als het resulteert in het feit dat meer jongeren over Anne Frank gaan lezen, is dit een goede zaak.”

Het verhaal van zijn bezoek is echter meer dan enkel de woorden in het gastenboek, of wat had u gedacht? De gids die Bieber rondleidde legde aan de jonge zanger uit dat Anne Frank zélf een fan was van cultuur en dat ze waarschijnlijk, moest ze vandaag de dag als tiener geleefd hebben zij een fan zou zijn van Bieber, aangezien zij van populaire cultuur hield. Dit verklaarde ze aan e Engelse krant The Independent.

Of Justin Bieber nu hoogstaande muziek is of niet laten we aan eenieder van u over, maar de media heeft weer eens bewezen dat ze niet veel nodig hebben om iemand met de grond gelijk te maken. Bij ons leest u de waarheid, al mogen sommigen iets anders beweren.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Anne Frank een ‘Belieber’? Lees hier het echte verhaal!”

  1. nou justinbieber bedoelt niet slecht hij zegt toch dat Anne Frank een lief meisje was en dat ze hoogstwaarschijnlijk een Belieber zou geweest . hij bedoelt gewoon als ze niet dood was dat ze belieber geweest hij weet nou wel door dat iedereen boos is op hem ja hij heeft heel groot fout gemaakt hij dom maar het is nou gebeurt en wat gebeurt is kan je niet terug draaien en ik hoop dat hij zen excus aan biet.

    groetjes samira

  2. Inderdaad, ik heb ook opgevangen dat Bert Deckers hier ergens tussenstaat. http://www.tvbrussel.be/nl/video/4/bieber-fever-slaat-toe-aan-brussels-hotel

  3. De schrijver is zelf ook een Belieber, vandaar de verontwaardiging.

Trending

%d bloggers liken dit: