Asielzoekers overnachten in bunkerDe kerk in Amsterdam die gekraakt werd door anarchistische elementen voor de uitgeprocedeerde asieleisers, is beklad met opruiende leuzen. De daders? De asieleisers zelf. Dit is misschien een teken van dankbaarheid in hun cultuur, maar dit word in Nederland normaliter toch anders opgevat.

Eigenaar van de Sint-Josephkerk, Hans Kortlevers, zegt in in een lokaal blad er wel mee klaar te zijn. ‘Ik ben niet van de vluchtelingenopvang. In de winter wilde ik ze niet de straat optrappen, maar uiteindelijk hebben ze natuurlijk wel gewoon ingebroken in de kerk. Het stond nog geen jaar leeg, dus kraken kun je het niet noemen.’ Volgens de vastgoedhandelaar Kortlevers is de situatie nu ook veranderd. ‘In eerste instantie was het omdat ze nergens anders terecht konden. Nu heb ik begrepen dat ze allemaal individueel wel opvang kunnen krijgen. Maar ze willen zelf graag als groep bij elkaar blijven. Het is een politiek statement geworden.” We zijn benieuwd of de bekladdingen zijn mening nog zal bijstellen.

De deadline van aankomende maandag? Die is uitgesteld naar ‘uiterlijk’ dinsdag door  burgemeester Eberhard ‘kopje thee’ van der Laan! De Groot Nederlandse actiegroep Identitair Verzet houdt de druk in ieder geval op de ketel door middel van de aangevraagde manifestatie voor de deur volgende week zondag.

Bekladdingen buiten:

Image

Bekladdingen binnen:

Image

Illegaal is Crimineel!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: