Kif Kif steekt schuld van islamradicalisering op u, de Vlaming

rellen borgerhoutGeraken vreemdelingen (en ik weiger bewust het woord ‘allochtonen’ te gebruiken) niet aan werk? Dan is het zoals gekend de schuld van de discriminerende werkgevers, die in de hand worden gewerkt door de racistische ‘maatschappij’. Slagen vreemdelingen er niet in een diploma te behalen op school of nadien in de hogeschool of universiteit? Dan is dat de schuld van die scholen en de “veel te moeilijke” hogescholen en universiteiten.

Geraken vreemdelingen niet bij de politie aan een job of bij de overheid in het algemeen? Dan worden er campagnes gevoerd waarbij positieve discriminatie de norm is. En geraken ze dan nog niet aan die job? Dan worden de opleidingen op maat gesneden van deze vreemdelingen.

Maar de beste hebben we vandaag vernomen. Geraken vreemdelingen in de ban van een strijd die de onze niet is en vertrekken ze dan naar dat ver land om er te gaan vechten voor een pedofiele profeet waar wij niets, maar dan ook niets mee te maken hebben? Dan is dat de schuld van… de racistische Vlamingen! Dat is wat Kif Kif ons probeert wijs te maken.

Er zal iets hallucinerend in hun muntthee gezet hebben, maar bij Kif Kif zijn ze compleet zot geworden (voor zover ze dat nog niet waren). “Bewegingen als Kif Kif, de Arabisch Europese Liga van Dyab Abou Jahjah, allochtone federaties en middenveldorganisaties hebben al jaren tevergeefs de strijd tegen racisme, discriminatie en uitsluiting op de agenda geplaatst. Ze hebben al jaren gewaarschuwd dat de huidige gepolariseerde en ongelijke samenleving vruchtbare grond is voor radicalisering. Dat kreeg echter geen of weinig weerklank in het beleid”

Dus, u leest het goed, extremisten zoals een Jahjah die gans Borgerhout op stelten zetten, zijn het resultaat van u, de Vlaming, die vindt dat vreemdelingen zich moeten aanpassen. Niet meer of niet minder. Nou moe!

Toch spreken de Kifi Kiffers zichzelf tegen: “De jihadistische ideologie overtuigt slechts sommige jongeren en dat leidt tot scherpe tegenstellingen binnen de verschillende moslimgemeenschappen in ons land.” Wat er in hun thee zat weten we niet, maar wat zeggen ze nu in feite? Is het de schuld van ‘de racistische maatschappij’ of is het de schuld van jihadisten?

Eén zaak stemt ons hoopvol: “Een culturalisering van het probleem doet de polarisatie toenemen en daardoor weten de bezorgde moslimouders niet meer waar ze met hun ‘angsten en zorgen’ (mogen we even lachen? nvdr.) nog terecht kunnen. Het bevestigt het beeld dat er voor jongeren in de ban van het jihadisme geen plaats is in België.”

Laat het ons anders stellen: wie zich hier in Vlaanderen niet thuis voelt, die houden we niet tegen om andere oorden op te zoeken. Niemand zal ze missen. En anders: pas u aan!

13 comments

 1. Hallo Piph,
  Hormonenhuishouding overhoop? Laat me niet lachen, het zit in de genen hoorde ik zeggen, alleen weet ik niet of dat wel mag gezegd worden van de gedapo.
  Na vijf jaren in verscheidene mo slim landen gewerkt te hebben en negen jaar hier in belgië negen jaar vervangingen, als Marokkanenbabysitter in alle mogelijke technische scholen, heb ik er een redelijk klare kijk op. Zie ook mijn vorig berichtje, in dit verband.

 2. Eens temeer blijkt dat de “Linkse Kerk” in feite een moskee is !

 3. Geen mooier idee, geen prachtiger beeld dan dat van dat er in Vlaanderen geen plaats zou zijn voor jihadisten en hun criminele ideologie. Niet alleen in Vlaanderen maar in de ganse wereld zou er voor iets dergelijks geen plaats moeten zijn. En wat de jongeren, idealisten, vrijheidsstrijders, betreft: laat hun toch doen en bidt opdat ze zo vlug mogelijk als martelaren in Allah’s paradijs zouden genieten van hun zeventig maagden! Wij zijn hier op aarde nu al met meer dan 7,5 miljard, komt het er werkelijk op een paar minder aan?

 4. Deze mop wordt een klassieker zoals deze van Pudding en Gisteren. Leve Kif Kif, het allochtone moppentappers theater ; “Kent ge die al van die gasten die naar Syrie op vacantiekamp gingen, wel die radicalisering is de schuld der autochtonen “, goed moppeke hé mannen !

 5. Die positieve discriminatie vind ik nog het ergst van allemaal! Het zijn dan zelf nog de grootste racistische, seksistische, intolerantste mensen dat er rondlopen. Vlaming open je ogen!

 6. Tenzij ik mij vergis hadden alle terroristen van 11 september hogere studies gedaan. Radicalisering heeft niets met uitsluiting te maken maar alles met onbesuisde dadendrang van jonge wereldverbeteraars wiens puberale hormonenhuishouding helemaal overhoop ligt (ongeacht het geslacht). Wie was zo niet in zijn jonge jaren? Ik alleszins wel. Om Churchill te parafraseren: “Wie op zijn twintigste geen socialist is, heeft geen hart etc.”
  Laat jongelui hun gang gaan om de wereld te ontdekken maar sta klaar om in geval van nood tussen te komen: hen niet in de onwrikbare greep van gewetenloze jihadisten laten vallen is een belangrijke opgave maar dat wordt beter door ontwikkelingspsychologen aangepakt dan door politici of straathoekwerkers.

 7. allemaal zever wat er verteld word meer dan driekwart van vreemdelingen willen gewoon nie werken ocmw geld en dop is gemakelijker ontvangen voor niets te doen

 8. Het klopt volledig.Ik merk in alle media dat de wereldverbeteraars en partijen zoals SPa en Groen geleidelijk weer de schuld in de schoenen van de Autochtonen schuiven omdat er meer en meer moslims het land verlaten om de macho te gaan uithangen in Syrie.Het is een schande om ons, Vlamingen, te willen betrekken in deze burgeroorlog waar wij in het totaal niets mee te maken hebben.In onze democratie is het elke moslim toegelaten om te gaan en te staan waar hij wil.en kunnen ze ook zonder beperking reizen naar het land van hun keuze.Niemand heeft deze gasten verplicht om te gaan vechten en ik zie dan ook niet in waarom wij ons verantwoordelijk moeten voelen voor de daden van deze vechtersbazen.
  We mogen ook niet vergeten dat moslimmannen enorm veel last hebben van “macho gedrag”.Niet zelden zijn zij het die het straat meubilair en eigendommen van autochtonen vernietigen tijdens rellen in onze steden.De Islam is een radicale godsdienst waar geweld, martelingen en executies de gewoonste zaak van de wereld zijn.
  Het is dan ook niet verwonderlijk dat meerdere moslim gasten zich graag aanmelden in Syrie waar ze dan volop kunnen genieten van hun gewelddadige activiteiten.Het is ook zeer belangrijk te weten dat heel wat van de strijders die naar Syrie trekken al heel wat op hun kerfstok hebben in ons land en dat er al heel wat veroordelingen opliepen.
  Ik kan me ook ergeren aan het feit dat Turkse mensen in mijn gemeente grote Turkse vlaggen uithangen aan hun huizen om ons te provoceren en om hun sympathie te tonen met de Syrie strijders.Dat bewijst nog maar eens dat deze mensen niet de minste zin hebben om zich te integreren in onze maatschappij.Turkse vlaggen horen thuis in Turkije en niet in Vlaanderen.

 9. Er is een Noord-Afrikaans spreekwoord dat het volgende zegt:
  – Een Marokkaan is een krijger, een soldaat
  – Een Algerijn is een man, maar niet meer
  – Een Tunesiër is een vrouw
  Niet mijn mening maar, volgens de verklaring die ik ter plaatse daarover kreeg, dit:
  Toen de Arabieren op de Tunesische kusten landden, zijn de agressiefsten steeds verder naar het westen getrokken. Vandaar dat als je over vecht- en andere (on)lusten hoort, dit meestal over Marokkanen gaat, het zou in hun genen ingebakken zitten.
  Inderdaad, tegenwoordig bieden ze hun vechtlust nogal eens aan, wat je niet zo gemakkelijk van een Algerijn of een Tunesiër hoort.
  Denk maar aan 9/11, daar was ook maar één van de voornoemde drie, goed vertegenwoordigd.

  Vroeger noemden ze zulke mensen gewoon huurlingen, denk maar aan Kongo. Die mensen werden achteraf door de belgische overheid zwaar het vuur aan de schenen gelegd.
  In tegenstelling tot de knullen die tegen Franco gingen vechten, samen met de grootvader van Phara de Aguirre. Zij kwamen ook met genoeg Communistische oorlogservaring terug om hier het moorddadig verzet te leiden op het einde van WOll.

  Besluit: Je zou inderdaad kunnen stellen, dat Marokkanen, omdat ze hier wegens hun weerspannigheid tegen maatschappelijke aanpassing, én hun agressiviteit niet zo geestdriftig op de werkvloer gewenst zijn, een uitweg zoeken in het verkopen van wat ze volop in huis hebben.

 10. Ik kan niet komen solliciteren want ik heb mijn dopgeld nodig om op vakantie te gaan in Syrie, goed wat met wapens ravotten en “cowboy en indiaan spelen”, maar dan in het echt !

 11. Ik poneer te stelling dat het eerder te wijten zou zijn aan een bier- en varkensvleesloos diëet, maar ik moet toegeven dat ik EVENMIN als Kif Kif kan bewijzen dat mijn stelling wetenschappelijk bewezen zou zijn. Wat ik uit mijn Rechtse duim zuig is dus beduidend anders dan wat Kif Kif uit hun Linkse duim zuigt maar het smaakt wel beter zo’n varkensgebraad met groentenkrans, kroketten en een Konincklijk Bolleke , “Boule Royale” voor francofonen, wier spreuk “les excuses sont faites our s’ en servir” heel toepasselijk lijkt op Kif Kif’s ONonderbouwde stelling(en)

Comments are closed.