illiscrimiZondag 21 april zal het Identitair Verzet gaan demonstreren voor de deur van de Vluchtkerk in Amsterdam om te ijveren voor het vastzetten in vreemdelingenbewaring van de daar aanwezige illegalen tot ze uitgezet kunnen worden naar het land van herkomst.

Deze mensen hebben alle procedures doorlopen en hebben keer op keer te horen gekregen dat ze hier niet mogen blijven. Veel van deze illegalen werken hun uitzetting tegen. Een aantal kunnen niet terug omdat ze zeggen uit een land te komen die geen eigen onderdanen terug neemt. In plaats van mee te werken aan hun terugkeer kraakten deze asieleisers afgelopen winter Nederlands grondgebied en bezetten dit met tenten. Deze bezetting ging gepaard met de nodige overlast voor de burgers die in de buurt wonen.

Het gemeentebestuur van Amsterdam gedoogde dit criminele gedrag en ondersteunde dit zelfs door middel van sociaal werkers, het plaatsen van sanitair en het aanbieden van additionele opvang. In plaats van gebruik te maken van de opvang die eigenlijk niet bedoeld was voor uitgeprocedeerde asieleisers besloten ze in samenwerking met anarchistische elementen een kerkgebouw te kraken. Ook deze kraak was illegaal, en niet alleen volgens het nieuwe kraakverbod. Omdat dit gebouw minder dan een jaar leeg stond was deze kraak zelfs in strijd met het voormalig gedoogbeleid van kraken. En wederom treedt het gemeentebestuur niet op tegen deze illegalen.

De gemeente Amsterdam – onder leiding van burgemeester Eberhard van der Laan (PvdA) – dient de wet te handhaven. Niet meer en niet minder. De wet geldt namelijk voor iedereen op het Nederlands grondgebied.

Het Identitair Verzet eist dan ook de volgende zaken:

 • Handhaving van de Nederlandse wetgeving in Amsterdam
 • Onmiddelijke vastzetting in vreemdelingenbewaring van de aanwezige illegalen
 • Arrestatie van de vrijwilligers van de Vluchtkerk wegens het faciliteren c.q. ondersteunen van illegale activiteiten.
 • Sluiting van de zogenoemde Vluchtkerk

Vanaf vandaag zullen via diverse kanalen burgers gemobiliseerd worden die mee willen helpen om deze farce aan de kaak te stellen. ID Verzet rekent dan ook op een groot aantal militanten uit Nederland en Vlaanderen. Verder zal ID Verzet vanaf komend weekeinde beginnen met aanvullende acties tegen de Vluchtkerk zoals die in het verleden ook zijn gehouden om illegalen van de straat te krijgen. “Identitair Verzet stapt in waar de overheid faalt.”

“Het Identitair Verzet is een identitaire actiegroep die op heel het Nederlandse grondgebied actief is. Het biedt een platform voor burgers om in het verzet te treden tegen de vervreemding van Nederland en massa-immigratie.”

 Illegaal = Crimineel!
Amsterdam 11 April 2013

Voor meer informatie:

E: info@IDVerzet.org
I: www.Idverzet.org
T: http://twitter.com/identitair
F: www.facebook.com/IdentitairVerzet

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Actie in Nederland van Identitair Verzet: Illegaal = Crimineel!”

 1. @ gaardenier 11 april 2013 • 23:15

  Ga elders je links gezeik plaatsen, het gaat hier over ongewenst volk die daareenboven een kerk bezet.
  Wil trouwens wat wedden dat het islamieten zijn die maar al te graag met links tuig een kerk “kraken”.

 2. Legaal verblijvende Mens

  Illegaal verblijf is een “misdrijf” waarop celstraf staat volgens het Strafwetboek. Dergelijke misdrijfplegers BELONEN met een regularisatie is DISCRIMINATIE vermits “Belgen” die een (ander) misdrijf plegen WEL gesanctioneerd worden indien gevat !

 3. Het zijn jullie die hier het woord reactie gebruiken.
  Het lijkt er overigens sterk op dat je geen kritiek kunt verdragen en alleen je Nederfrengelse brouwsels wenst te zien. Op die manier verhinder je anderen om gewoon hun mening te plaatsen, naast of tegenover de mijne. Denk je jezelf daarmee op een verhoogje te plaatsen?
  Mensen bedriegen door te schrappen wat je niet kunt weerleggen en dan op bijzaken liggen te ziften.
  En in iedere taal kan je op het einde van een zin, nietwaar? toevoegen. Dus dat is ook zever.

  Overigens kan je ipv reactie even goed antwoord zetten. Reactie is dan zoals de meeste andere Franskiljonse uitdrukkingen, overbodig.
  Als je Vlaamse eigenheid wil uitdrukken laat dan al het Nederfrengels achterwege, ook dat wat ooit door (s)links schrijfgeboefte aanvaard werd. De taalverloedering van het Nederlands gaat ook zonder jou wel verder!

  1. ‘Antwoorden’ op schrijfsels, dienen gerelateerd te zijn aan die schrijfsels. Dat zal u best begrijpen.

 4. Dit tekstje bulkt van de Gallicismen en bastaardwoorden, vooral onnodig Nederfrengels – Franglais ofte Nederbabylonisch:
  Dit kan allemaal in goed Nederlands hertaald worden:
  -Identitair, illegaal, crimineel, procedures, additionele, uitgeprocedeerde, elementen, arrestatie, faciliteren, gemobiliseerd, militanten.
  Heb ik nog iets vergeten? Ik zal ook een berichtje zenden aan info@IDVerzet.org, dan weten ze het ook.
  Ik schreef reeds een reactie hierop, maar de schrappers hebben lange tenen hier. Ondertussen weet ik zowat wie het zijn.
  Ken je vrienden, nietwaar?

  NVDR: Het woord ‘reactie’ dat u gebruikt komt van het Latijnse ‘re-agere’, de bron van het Frans; als u consequent, excuseer rechtlijnig bent, zult u dat woord dus voortaan niet meer gebruiken? Indien u trouwens de uitroep ‘nietwaar?’ gebruikt, dan is dat duidelijk een letterlijke vertaling van de Franse uitroep ‘n’est-ce pas?’ Om maar te zeggen dat overdreven muggenzifterij een goede zaak als verdediging van het Nederlands een beetje lachwekkend maakt… Wij volgen de woordenboeken Van Dale en het Groene Boekje, punt.

 5. Dat ze de deur sluiten en laten zitten ,de PVDA zijn communisten (socialisten )wat moet je er meer van verwachten ;

Trending

%d bloggers liken dit: