Links ‘verdraagzaam’ tuig toont ‘respect’ door te feesten bij overlijden van Thatcher

Thatcher death partyZoals uit de diverse artikelen op deze site al bleek kijken wij kritisch naar de persoon van Margaret Thatcher, maar zoveel nuance is aan de leeghoofden van links niet besteed. Op diverse plaatsen in Groot-Brittannië trok het linkse langharige werkschuw tuig de straat op om het overlijden van de rechtse politica zowaar te ‘vieren’. De beelden van de dansende idioten geven links weer zoals het is:  niet alleen ongewassen, lui, vuil en lelijk, maar ook onverdraagzaam, verkrampt, oogklepdragend en respectloos.  Dat er uiteindelijk rellen en plunderingen van kwamen ligt voor de hand… O ja, links staat toch zogezegd voor ‘respect’ en voor ‘verdraagzaamheid’: kan links ons dan één voorbeeld geven van een situatie, waar rechts op straat gefeest heeft bij het overlijden van een links politicus? Natuurlijk niet…

4 comments

 1. RIP voor een van de grootste Prime Ministers die ze in Engeland gekend hebben.
  Alles wat daarna kwam was mediocre en onkunde.
  Dat het linkse tuig zelfs bij de dood geen respect betuigd hoeft geen verbazing te wekken.
  De filmpjes bekijk ik niet want ik hoef geen tuig met volgezopen pensen met een verstand ter grootte van een erwt te zien.
  Het is immer hetzelfde: enkel raddraaiers van de vakbonden die de massa hersenlozen opnaaien en ze loslaten, is ook in Vlaanderen te bewondern :de idioten die staken en dan gaan janken dat hun bedrijf sluit. Het schrijven van de Opel directie naar alle pelgische werknemers was tekenend dit in tegenstelling tot het op lange termijn denken van de Duitse werknemer (bij het voorliggend referendum voor werkbehoud met lager loon) staat in schril kontrast met de stakers hier voor enkele centiemen opslag “omdat de vakbond het zegt”
  Wie in alle ernst poneert dat ze en “slechte” eerste minister was zal blijkbaar op een andere planeet geleefd hebben, Margaret Thatcher heeft “haar” natie op de kaart gezet, kan geen enkele minkunkel na haar op zijn hoed steken.
  RIP en hulde voor mevrouw Thatcher.

 2. Die feestende Engelsen zijn echt niet allemaal linksen. Ik ben zelf anders ook blij dat die feeks onder de zoden ligt.

 3. Ik was zeker geen voorstander van de politiek van Margaret Thatcher. Vooral haar rol in de Ierse kwestie en in het vrijmaken van de kapitaalmarkt kon mij niet bekoren. Maar toch viel Thatcher te bewonderen omwille van haar vastberadenheid, haar doelgerichtheid en haar sterke persoonlijkheid; eigenschappen die ze combineerde met dat typische Britse flegma en waardoor ze respect afdwong. Ze had niet voor niets de bijnaam ‘Iron Lady’!

  Dat bepaalde tegenstanders uit de linkse hoek nu bijna letterlijk op haar graf dansen en de champagne ontkurken op haar dood vervult me met walging. Het zegt veel meer over dit laaghartige linkse tuig dan over Thatcher zelf. Volgens mij is dit onwaardige gedrag het gevolg van een joekel van een minderwaardigheidscomplex. Een goede psychiater kan hier misschien wonderen doen. Alhoewel: een dwangbuis zou beter zijn.

Comments are closed.