Britse “Obama” van Labour vies van het gewone volk

chukaChuka Umunna, 34 jaar en woonachtig te Streatham, is actief in de Labour-partij (de sociaal-democraten van het Verenigd Koninkrijk). Door zijn bewonderaars wordt hij wel eens de Britse Obama genoemd. In zijn verleden was hij een DJ, maar nu laat hij zich zien als de man van het volk. “Niet de wetstraat, maar de dorpsstraat  zou het bij ons klinken. Zijn laagje vernis is deze week echter afgebladderd.

In 2006 was Umunna nog actief als een advocaat met betrekking op arbeidsrecht. Hij begon echter al wel opgang te maken als linkse opiniemaker. In artikels en columns ging hij tekeer tegen de grote rijken die zouden neerkijken op het volk en de arbeider zijn geld ontnamen. Tegelijkertijd was hij echter ook al actief op de website “ASmallWorld”.  Misschien kent u dit, enkel-op-uitnodiging, sociaal netwerk. Misschien bent u er zelf actief en dan vragen wij om een gulle schenking aan RechtsActueel. ASmallWorld is immers het Facebook voor de superrijken, opgericht door Erik Watchmeister, een Zweedse investeringsbankier. Toen Umunna in de kranten ophef maakte als de verdediger der armen, was hij op ASmallWorld aan het schrijven dat er geen “coole, high-end” nachtclubs waren in Londen. Hij zag immers enkel maar clubs gevuld met “trash en C-list wannabes”. Hij zocht dan ook een avondje uit zonder het tuig en afval dat het gewone volk is.

Twee jaar later, 2008, was hij campagne aan het voeren voor een zetel in het Britse Lagerhuis was hij nog steeds actief op de website. Toen vroeg hij advies over leuke en “upper class” locaties om zich te amuseren in Miami. Hij zou daar tien dagen zijn en gaf een lijst van plaatsen die hij toen bezocht had. Één daarvan was Mynt Lounge met een reputatie van enkel de elite binnen te laten, een zogenaamd “A-list” publiek zoals Britney Spears, Paris Hilton en Ricky Martin. Mokai, een andere favoriete plaats van Umunna, organiseert dan weer “Sexy Bitch Wednesdays” en “Weekend Warrior Fridays” waar iedereen “prachtig is na 4u ‘s nachts”. Ook ging hij naar Forge, dat happy hours organiseert met champagne, en de “sexy” South Beach Nightclub. Een PR-verantwoordelijke van de Opium-keten van nachtclubs bood de man zelfs VIP-tickets aan. Daarnaast ging Umunna ook naar een privaat feestje van ASmallWorld in de British Luxury Club in Londen, met onder andere een bar gemaakt uit Swarovsky-kristal.

Umunna reageerde via zijn woordvoerder dat deze opmerkingen “gemaakt werden voor hij parlementair werd” en dat ze “gemaakt werden op een privaat netwerk” en “een grappige ondertoon” hadden. Maar in het geval dat iemand zich beledigd zou voelen, biedt onze linkse Britse Obama wel zijn excuses aan. Umunna zelf wenste niet te reageren, ongetwijfeld omdat hij niet wil ingaan op vragen van “trash en C-list wannabes”.  Nigel Adems van de Conservatieve Partij merkte op dat Umunna meer gezichten lijkt te hebben dan Armani-kostuums. Umunna staat immers bekend als een linkse politicus met een voorliefde om zelfstandige ondernemers maximaal te belasten.

One comment

  1. Die jongen gaat het nog ver schoppen; een linkse mulat daar is de media gek van.
    Dat is immers het ultieme doel van alle multicul-profeten.
    Een raciaal gemengde bevolking zonder trots, zonder morele waarden, beperkte intelligentie….maar goede consumenten.

Comments are closed.