helifiliIn Brussel zijn ze een attractie armer en we hebben het niet over het verdwijnen in de nabije toekomst van Mini Europa. Neen, onze aller prins Filip, de snuggerste van de twee prinsen, heeft zijn speelgoedje van de hand gedaan. Datgene waarmee hij al eens graag van de grond kwam.

Midden februari heeft prins Filip zijn helikoptertje verkocht. Gedaan met vliegen. Over de reden van verkoop doet het paleis geheimzinnig “Dat behoort tot de privésfeer”. De buurtbewoners uit Laken en omgeving zullen er niet rouwig om zijn. Zij waren de helikoptervluchtjes van Filip de Snuggere immers al langer beu.

Ook in Zaventem kunnen ze terug gerust zijn en – mits het nodige nachtlawaai – terug op hun twee oren slapen. “De prins vloog telkens langs de Nationale Plantentuin in Meise, om nadien in de buurt van het Atomium weer richting Laken af te slaan. Geen vanzelfsprekende route gezien de nabijheid van de luchthaven van Zaventem, maar toenmalig Verkeersminister Isabelle Durant (Ecolo) trof daar een uitzonderingsmaatregel voor,” zo lezen we op brusselnieuws.be.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Prins Filip komt niet langer van de grond”

 1. Dirk Decoster

  Ik vraag mij af wat de bedoeling is van ReAct met dit soort teksten. Buiten het feit dat zij volkomen irrelevant zijn, blinken ze niet uit door kwaliteit en dit is niet de eerste keer. (KNIP) Nu vindt de auteur van bovenstaand artikel het nodig om door middel van dubbelzinnige, schunnige verwijzingen op de meest lage manier iemand aan te vallen die zichzelf niet kan, of mag verdedigen. Ik vind dit niet alleen schandalig en laag bij de gronds, maar dit soort platvloers populisme is jammer genoeg symptomatisch voor een groeiend deel van de Vlaamse Beweging. Deze tekst doet geen goed, noch aan het rechtse gedachtengoed, noch aan de Vlaamse idee en al zeker niet aan het niveau van Rechts Actueel.

  Hoogachtend,

  Dirk Decoster

 2. Jean Marie TYTECA

  Ik heb horen vertellen dat hij de grote straten volgde en bleef hangen bij een rood verkeerslicht en als het groen was verder vloog. Hij is nu aan het sparen voor een groter jacht dan die van papa.

 3. Was hij zijn speelgoedje beu ? ! …

 4. Daniel Deblaere

  De prins beschikt -volgens mijn bronnen- nog wel over een telegeleide helicopter!

  1. Vanaf zijn geboorte is hij met zijn luie kont in de boter gevallen en wij maar werken tot we erbij neervallen …….

Trending

%d bloggers liken dit: