pedoDe vereniging Martijn werd in de jaren tachtig opgericht door pedofielen om zodoende de acceptatie van pedofilie te propageren en deze ‘mensen’ een platform te bieden. In het liberale Nederland kregen deze lieden zelfs 73.000 gulden subsidie. Dat meerdere voorzitters en bestuursleden voorafgaand en tijdens hun bestuurstijd veroordeeld waren voor ontucht en/of bezit van beeldmateriaal waarin kinderen werden misbruikt deed geen afbreuk aan de subsidie. Laat staan dat ze verboden werden.

Meerdere vaderlandslievende organisaties voerden al actie tegen deze vereniging nog voor het bon ton werd om je te keren tegen kindermisbruikers. Acties die altijd werden verstoord door de straatsoldaten van Groen Links en de PvdA. Saillant detail: één van de voorvechters voor pedofilie was een senator genaamd Brongersma en van PvdA-huize.

Vanuit de vereniging Martijn kwam ook het initiatief om een politieke partij te beginnen om onder andere pedofilie te normaliseren. Zo moest de leeftijd waarop mensen legaal seks zouden mogen bedrijven naar vijf worden gebracht. Ja u leest het goed, dit is geen tikfout! Voornamelijk door de vele acties gevoerd door Voorpost, besloot de partij de boeken te sluiten en niet deel te nemen aan de verkiezingen.

In Nederland is het mogelijk door middel van tienduizenden handtekeningen een punt op de agenda te plaatsen. Iets wat bijvoorbeeld nu ook is gebeurd met de aanvraag voor een referendum tegen het overdragen van meer bevoegdheden naar Europa (tekenen kan nog steeds).

Een min of meer bekende Nederlander had ook zo’n petitie georganiseerd met als doelstelling het verbod op de vereniging Martijn. Onder meer het propageren van seks met kinderen en daaraan vast de vele, vele veroordelingen van bestuursleden van deze vereniging zou toch genoeg aanknopingspunten moeten bieden voor een verbod. De partij werd in eerste aanleg verboden, maar dit verbod werd gisteren dan toch weer teruggedraaid in hoger beroep.

Het propageren van een strafbaar feit is toch niet genoeg aanleiding om een vereniging te veroordelen in Nederland.

Bij de militanten van Voorpost is onderstaand t-hemd weer helemaal in:

Image

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Pedofielenvereniging toch weer legaal”

  1. Taalkundige Grote Kuis

    CORRECTIE ; “exCercitieveld”

  2. N.V. Grote Kuis

    Het ideale exercitieveld om para’s-met-bajonet-op-het-geweer eens te laten manoeuvres houden. Laat “onze jongens” maar eens goed ravotten !

Trending

%d