Emir Kir (PS) wordt communistisch dictatorschap verweten in Sint-Joost-ten-Node

emirkirStaatssecretaris in de Brusselse Hoofdstedelijke Regering en PS-burgemeester van Sint-Joost-ten-Node Emir Kir heeft zich onmogelijk gemaakt in deze Brusselse gemeente. Dat vindt althans Geoffroy Clerckx, gemeenteraadslid van oppositiepartij MR. Ook het hoofd van de communicatiedienst van de bewuste gemeente deelt die mening.

Clerckx zegt dat de oppositie geen enkele stem meer krijgt in het gemeenteblad. “Voor Kir burgemeester was, kreeg elke oppositiepartij een halve pagina in het boekje. Maar die is nu verdwenen.” Hij gaat nog een stap verder: “Het gemeenteblad is de Brusselse versie van  de Pravda, de officiële krant van de communistische partij van de voormalige Sovjet-Unie.”

Als gevolg van de dictatoriale gang van zaken in Sint-Joost-ten-Node heeft ook Chantal Collet, hoofd van de communicatiedienst van de gemeente, ontslag genomen. “De situatie is onwerkbaar geworden. Mijn hersenen waren technisch werkloos geworden: nadenken hoefde niet meer, enkel uitvoeren”

Dat een PS-burgemeester niet meteen een garantie is op democratisch bestuur, wordt hiermee weeral eens bewezen. Het is nochtans deze partij die steeds opnieuw het voortouw neemt in de strijd tegen de ‘ondemocratische’ partijen in dit land.

2 comments

  1. Bij mij thuis hebt ik soms eens wel gehoord: “Het zijn uw eigen luizen die u bijten!”. Dit is er een geval van. Gaardenier heeft overschot van gelijk!!! Het begint met een vinger, maar waar zal het eindigen? Welke achterlijke stommeriken hebben beleidsmacht gegeven aan dergelijke lui, die noch politieke vorming noch enige beleidservaring kennen en maar één doel hebben: ” eigen volk en eigen godsdienst eerst”. En er alleen maar gekomen zijn door de linkse stemmetjes die ze met zich meebrengen. Arme Belgen. Vae victis. Et ei qui ex habenda iugo. (In het nieuwe Vlaams vertaald: Fethetti Yazıklar olsun. Ve ona kim boyunduruğundan sayılır olmaktır – ويل غزا. وعليه من هو لفرزها من نير..

Comments are closed.