Citaat van de dag

jihadist“Zo’n jongen gaat vechten, moordt, raakt gewond, ziet z’n vrienden sterven, wordt gevangengenomen en gemarteld en weet terug te keren naar Nederland. Verlies moet dan worden omgezet in winst, denkt hij, want de gekte zit in z’n kop. Dus wil hij hier, in z’n eentje, een vrijheidsstrijd voeren. Met wapens.”

Dit citaat komt uit een column van Theodor Holman in het Nederlandse Parool naar aanleiding van de vele Nederlandse en Belgische jongeren die naar Syrië vertrekken om te gaan vechten. Lees de volledige tekst hier.

Holman verklaarde ooit de oorlog aan filmproducent San Fu Maltha, die in een interview in Volkskrant Magazine gezegd had dat Pim Fortuyn en Theo van Gogh het zelf gezocht hadden dat zij vermoord waren.

4 comments

 1. Straks komen hier tientallen in de strijd geharde vreemdelingen-militanten terug die weten wat doden is.
  Ze zullen niet aarzelen om hun nieuw opgedane kennis te gebruiken tegen de blanke.
  Een verwittigd man….

 2. Neem hun paspoort af en laat ze ginter als het beter is ;er lopen er hier al genoeg rond met zulke gedachten ;we kunnen ze best missen ;

 3. Madame Milquet heeft ‘n ‘taskforce’ opgericht om ondermeer de toestand op te volgen en te onderzoeken hoe de jongeren terug naar België gehaald kunnen worden.

  Ze wil die brave ‘jongeren’ terug halen!

  Mooi daar blijven, mijn idee. Nooit meer terug ‘t land binnen laten.

  Wat hebben we toch op onze nek gehaald, ten hemel schreiend!

 4. Nog meer die smeerlappen durven dan nog hun gezicht niet laten zien ZOO laf zijn de dan ook nog

Comments are closed.