wat alsSinds de snelle groei van de sociale media vliegt de actualiteit ons sneller voorbij dan we soms zelf zouden willen. Zo bleek onderstaand filmpje ons ook gepasseerd te zijn zonder dat we het amper opgemerkt hadden. Het feit dat we liever een goed boek lezen in plaats van naar de televisie te staren, heeft er ongetwijfeld ook wel wat mee te maken.

Desalniettemin raden we dit filmpje, ondertussen een klein weekje oud, graag aan. Het komt uit de reeks ‘Wat als?’ op VTM en deed ons enorm lachen, maar evenzeer de wenkbrauwen fronsen. Want om in dezelfde lijn verder te gaan: wat als het Vlaams Belang zo’n filmpje zou verspreiden? We vrezen dat ze bij het CKGR elkaar zouden omverlopen lopen om als eerste een racisme-klacht neer te leggen. Kijk en beoordeel vooral zelf!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “[VIDEO] Wat als?”

  1. Ik heb dat gezien (toevallig) het was nogal braaf en in de lijn van het po-co denken,zelfs mijn kat kon er niet mee lachen

Trending

%d