recep

Morgen, donderdag 21 maart, gaan naar verwachting duizenden Turkse jongeren de straat op in Nederland. Aanleiding is de hetze die gestart is door premier Erdogan tegen de Jeugdzorg in Nederland.

Premier Erdogan, altijd bereid ergens olie op een vuur te gooien met boude uitspraken, nam het aan de vooravond van zijn bezoek aan Nederland op voor een Turks gezin wonend te Rotterdam. Deze ouders moesten hun kind afstaan wegens de verdenking van zware mishandeling en verwaarlozing. De baby werd daarop ondergebracht bij een lesbisch paar. We zijn ondertussen negen jaar verder.

Premier Erdogan van de AK partij heeft nu ook de staatsmedia ingeschakeld om Nederland en in het bijzonder de Jeugdzorg te demoniseren. Al dagenlang zijn er reportages op tv over de zogenoemde zorgwekkende toestand. Zo zouden er ook Turkse kinderen worden afgepakt als ze bijvoorbeeld te dik zouden zijn… We verzinnen het niet! Ook de Belgische staat werd benaderd met de vraag Turkse kinderen enkel door Turken te laten opvangen.

Bezorgde – lees bevooroordeelde – Turkse jongeren die in Nederland wonen roepen op tot demonstraties en acties morgen tegen de Jeugdzorg en de Nederlandse staat. Verzamelplek en uitvalsbasis is de Islamitische Universiteit in Rotterdam. Ook de politie krabt zich achter de oren over de mogelijke ontwikkelingen van morgen. Zo worden er naast de demonstratie in Rotterdam bij de Islamitische Universiteit ook acties verwacht in Den Haag en Amsterdam. Voor vrijdag is er ook een demonstratie aangekondigd in Lelystad.

Maar wie zijn deze boze bezorgde Turkse jongeren?

Een kort Rechts Actueel-onderzoek wijst uit dat in ieder geval één van de aanjagers van deze ‘spontane uiting’, Burak Samanci, een aanhanger is van de Grijze Wolven. Deze laatste is een gewelddadige nationalistische ondergrondse actiegroep die in Turkije en in Europa harde actie niet schuwt. In het verleden zijn er in onze gebieden meerdere aanslagen geweest tegen ultra linkse Turken en tegen hier wonende Koerden. Deze actiegroep is nauw gelieerd aan de nationalistische partij MHP. Dit plaatst de ‘spontane’ acties toch in een ander perspectief.

Image

Het is afwachten wat de dag morgen brengt. Maar dat deze ‘spontane’ actie een ideaal recruteringsmiddel is voor een terroristische actiegroep zoals de Grijze Wolven staat als een paal boven water.

Als afsluiter een citaat van Afshin Ellias: “Het is ironisch dat sommige Turkse Nederlanders nadruk leggen op het Turk-zijn van een kind. Het niet-Turkse Nederland moet multicultureel zijn, maar het Turkse Nederland moet monocultureel zijn. Hoe Turks kan een baby van 9 maanden zijn?”

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Boze Turken morgen massaal op straat”

 1. Dat ze die klootzakken het land uitschoppen,maar zoals hierboven beschreven Dhimmitude is cool,
  dan hoor je bij de laffe meute die hun kinderen in elkaar laat slaan in school ,die halal vreet koopt en voor de rest naar debiele zeepjes zit te kijken op de linkse stasi zenders.
  De weinigen die hun nek nog willen uitsteken worden door de eigen “nationalisten” tot kalmte gemaand ,ik heb het altijd al gezegd passief verzet bestaat niet,diegene die angst heeft krijgt het meeste slaag!

 2. Vraag me af als ze de boel in prak slaan wie zal er moeten opdraaien ,in hun land (Turkije) moeten ze zo veel kabaal maken ;ze leven in een land waar ze veel rechten hebben en zijn noch niet te Vreden ,maar het Turks geweld gaat er nooit uit :

 3. Hilde Franckaert

  Laat dat krankzinnige “”vredelievende”” links van hier de Nederlandse en Belgische staat meteen weggeven aan Turkije! Dat willen ze hoor! En laat alle geschifte politici uit gans Europa die “””vredevolle”” ‘volks-zelfmoordenaars’ willen zijn, het ganse continent wegschenken aan Turkije de Arabieren en moslims! Dan zijn zij POLITICI ‘gelukkig’! (?) Laat het ons hun aub eens vragen, want ik twijfel aan ons verstand! (??)
  Tegen de wil van +- één miljard mensen een gans continent weggeven onder beheer van moslims en moslim-staten zoals zij nu al doen, getuigt van een grotere krankzinnigheid en zelfzucht dan Hitler, Stalin en de ergste despoten die er op aarde hebben geleefd.
  Want zelfs ‘zij’ zouden zoiets NOOIT gedaan hebben!!
  En géén enkel probleem hoor als de moslim jongeren de Christus Koning kerk in Laken gaan bepissen en op het dak gaan urineren en kruisen schilderen op de kerk , ruiten kapot doen en met de gsm binnen in de misviering komen lawaai maken en babbelen en muziek maken en spugen op de mensen die de kerk uitkomen met stenen bekogelen!
  ‘Heel goed, geen probleem ‘zeggen de media, de Liberala’s en andere linksen!
  Oh nee ik mag niet boos worden want dan ben ik onverdraagzaam. Ik ben niet boos hoor,
  Ik kook!!
  Maar laat géén één enkele persoon dit doen in een moskee, want dat is een misdaad tegen de menselijkheid (Ahum) en staat het land in rep en roer(een dominante minderheid van links en moslims tot nu toe)
  En durf geen Koran verscheuren als blanke westerse ‘Dhimmi-toon ‘= (ander woord voor autochtoon) want dan veroordeelt een rechter uit Brugge of OOstende die de sharia liefheeft ons met gevangenisstraf en een zware geldboete! En dan NOG,,,,, zie ik NIEMAND BOOS WORDEN!!! GOED ZO!! Neem een bordje mensen, met grote zwarte of bruine letters met daarop: ‘ik ben Dhimmitoon en ik heb geen rechten’ en ga zo bij de rechtbank, aan de moskee of aan het Europese parlement staan!En hou de emmer met kak bij u en overgiet u zelf om te zeggen wie wij zijn voor hun! Apropos
  Ik ben trouwens de uitvinder van het woord’ Dhimmitoon’, net uitgevonden!Ere wie ere toekomt, danku!

Trending

%d