betoging tegen politieAfgelopen vrijdag betoogden een aantal arme dutskes tegen wat zijzelf ‘politiegeweld’ noemen. Er zou een 700-tal slachtoffers van deze maatschappij aanwezig geweest zijn.  Als we op de foto’s afgaan zijn nogal wat vreemdelingen het slachtoffer van dit racistische en gewelddadige machtsblok, genaamd ‘de politie’. Onderstaande boodschap kregen we binnen uit Brussel, van iemand die de aanklacht van de betogers maar bedenkelijk vindt. Het dateert van voor de betoging.

Voor u dit leest, geven we even een stukje uit het verslag van DeWereldMorgen mee over de bewuste betoging: “Toen de betoging op zijn einde kwam begonnen een 15-tal jongeren herrie te maken. Alle andere betogers probeerden de jongeren, vaak niet ouder dan 14 jaar, duidelijk te maken dat dit juist is wat de politie wil. Daarop begonnen ze de vreedzame betogers aan te vallen.”

Onze jongens krijgen slaag

Ik denk niet dat op z’n gezicht laten slaan deel is van de job van een politieman. En dat is de laatste tijd een zware uitspraak. Meer en meer horen we langs alle kanten indruisen dat die mensen “daar voor gekozen hebben” of “daar maar tegen moeten kunnen”. Tegelijkertijd merken we dat er nog nooit zoveel feiten van fysiek geweld tegen politiemannen werden geregistreerd. Vorige week werd in Brussel zelfs een politieman zijn vinger afgebeten!

Geweld tegen hulpverleners is vandaag de dag geen ongewone zaak meer. Er wordt tegen betoogd en het verschijnt in de pers. Ministers doen er zelfs uitspraken over. Toch valt de discussie stil als het gaat over geweld tegen onze politieambtenaren. Maar al te vaak hoort men zeggen dat dat geweld “hun eigen schuld is”. Immers, ze zouden zelf eerst geweld gebruikt hebben. Dat de wet het gebruik van dat geweld voorziet wordt hier even niet aangehaald.

Kunt u zich de dag voorstellen dat de staat afziet van zijn recht geweld te gebruiken om zijn onderdanen tegen elkaar te beschermen? We worden tienduizend jaar terug in de tijd gekatapulteerd om in een anarchistische, chaotische wereld terecht te komen. Een wereld waar de sterkste het voor het zeggen heeft.

Het verbaast me dan ook niks om in de kranten te vernemen dat een heleboel Linkse bewegingen vrijdag in Brussel een mars houden tegen Politiegeweld. Wanneer Links betoogt wenden zij maar al te vaak het recht tot meningsuiting aan voor het plegen van allerlei wandaden. Vaak genoeg hebben we de straten in een bedroevende staat moeten terugvinden na een anarchistische betoging. Geweld gebruiken tegen de politie is hen ook niet vreemd, maar O Wee als die zich verdedigt met geweld.

Waar Links dus wel volledig aan voorbijschiet hier, is dat de politie dat geweld ook nodig heeft. Nodig om criminelen te arresteren. Om vechtpartijen uit elkaar te halen. Nodig om mensen tegen elkaar te beschermen. We kunnen van onze politiemannen niet blijven verwachten dat zij dit allemaal zomaar pikken. De feiten komen steeds frequenter voor en worden steeds driester. Deze mensen zijn bereid risico’s te nemen om u en ik te beschermen, maar daar mogen ze ook wat voor terugkrijgen. Respect en medeleven bijvoorbeeld.

Het wordt tijd dat het geweld tegen “onze mannen” eens duchtig wordt aangepakt. Het wordt tijd dat de sancties zwaar genoeg worden om agressievelingen een paar keer te doen nadenken. Want onze politiemannen geweld aandoen, is onze Westerse waarden en normen (die zij beschermen) geweld aan doen. En dat mogen we niet tolereren.Vrijdag is er in Brussel een betoging van Links tegen Politiegeweld, maar wie gaat er betogen tegen het geweld tégen de Politie?

EVO

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Politie: “Onze jongens krijgen slaag””

  1. Pauwels Georges

    Wie wil er nog politie agent worden in de grote Vlaamse steden en Brussel?Het is geen geheim dat politie agenten heel vaak in de val gelokt worden door vreemdelingen.Vervolgens wordt er geweld gepleegd door de vreemdelingen en de politie combi’s worden fors aangepakt.De burgemeesters van deze steden doen hun uiterste best om deze criminele feiten in de doofpot te steken door ze vooral te minimaliseren..Politie mannen worden vaak uitgelachen, bespuwd en beledigd door allochtonen.Het moet enorm frustrerend zijn voor onze agenten om zich , in uniform, te laten uitschelden door dit crapuul.Het is de logica zelf dat vele agenten geen enkele zin meer hebben om hun functie uit te oefenen in de grote steden..
    De traditionele politici weigeren daadkrachtig op te treden om de agenten te steunen in hun werkzaamheden.Ze trachten zich altijd maar te verstoppen achter drogredenen zoals: ze zijn nog jong,, ze hadden en slechte jeugd,, ze zijn kansarm enz enz..om de criminelen niet te moeten straffen.Bovendien zit de schrik er goed in voor rellen in de steden.De allochtonen weten maar al te goed dat de overheid een heilige schrik heeft voor rellen door vreemdelingen zodat ze zonder problemen hun gang kunnen gaan.Daarom zijn de allochtonen volledig de baas in de wijken van onze steden en zeker gedurende de nacht.waar ze geen enkele controle van hun duistere activiteiten dulden.Ik kan de politie agenten maar één raad geven.Ga allemaal in massa in staking zoals de Ford arbeiders in Genk en blijf staken tot de politici plooien en moeten beloven afstand te doen van het huidige wanbeleid betreffende het geweld tegen de politie.

Trending

%d bloggers liken dit: