marokko geldDat onze Europese landen worden overspoeld met migranten is geen nieuws. Dat zeer veel van deze migranten Marokkaanse wortels hebben is evenzeer een open deur intrappen. Niet enkel rechtse Europeanen zijn zich hier allang van bewust, steeds meer en meer linksmensen worden stilaan wakker uit hun illusie dat integratie een vanzelfsprekendheid is.

Sommige naïevelingen moeten echter nog de verdraagzaamheid van de Marokkaanse aan de lijve ondervinden alvorens er enige kritiek op te durven geven. Zo ook de Nederlandse politicus en Minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher van de PvdA (te vergelijken met de SP.a in Vlaanderen).

Marokkaanse organisaties hebben in een brief gedreigd dat ze niet langer meer zouden stemmen voor de PvdA nadat Asscher de uitkeringen naar Marokko wil stopzetten. Het ministerie van Sociale Zaken maakt jaarlijks miljoenen euro’s over aan Marokkanen die naar hun thuisland zijn teruggekeerd. Het gaat om kinderbijslag, nabestaandenbijdrage, een uitkering voor deels arbeidsongeschikten en het kindgebonden budget.

De minister is niet bepaald onder de indruk van de brief en adviseert de clubs ‘de handen ineen te slaan’ in plaats van met ‘oneigenlijke electorale dreigementen’ te komen. Een van de ondertekenaars van de brief is oud-GroenLinks-Kamerlid Mohamed Rabbae. De PvdA moet het echter vooral hebben van hun vreemdelingenlegioen. We zijn benieuwd wie er aan het langste eind zal trekken…

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Marokkanen in Nederland erg boos op PvdA-minister”

 1. Suid-Afrika het ‘n soortgelyke probleem. Toe sekere minderheidsgroepe in Suid-Afrika gewaarsku het dat blankes liewer hul werk self (of dan deur mede-volksgenote) moet doen, en van hul swart werknemers ontslae moet raak, het Afrikaners in groter getalle méér en méér swartes in diens geneem.
  Blankes het luier en luier geword om hul swaarwerk en vuilwerk self te doen, en swartes het van die blankes afhanklik geword. Later kon die twee (swart en wit) nie meer onafhanklik van mekaar leef nie, en het Suid-Afrikaners begin om eise aan mekaar te stel.
  Die Laaglande moes ook nooit gasarbeiders uit Arabiese lande te lok nie, en liewer hul eie volksgenote gebruik het om swaar werk te verrig. Indien Nederland en België advertensies in Afrikaanstalige koerante in Suid-Afrika geplaas het, en van die allochtone afgesien het, sou beide die Afrikanervolk as die Nederlanders dit vandag beter af gehad het.
  Ruim 50% van alle blankes in Suid-Afrika (Engelssprekendes sowel as Afrikaanssprekendes) sou waarskynlik steeds verkies het om na die 5 Engelssprekende lande (Kanada, die Verenigde State van Amerika, Australië, New Zealand, en die Verenigde Koninkryk) te emigreer, maar die res sou moes kies tussen hul stamlande in Europa, en om in Afrika te bly. Na my mening sou ruim 1-miljoen Afrikaners hulle in die Laaglande gevestig het, en miskien 1-miljoen in een van die Duitssprekende lande.
  ‘n Afrikaner-immigrant sou vir Wes-Europa veel meer beteken het as ‘n immigrant uit ‘n Arabiese land.
  * Iemand het vanoggend aan my gesê ek moet ophou om terug te kyk en oor die foute van gister te treur. Nouja, Suid-Afrikaners en Europeërs het veel foute in die verlede begaan, maar kan niks doen om die foute te herstel nie. Dus moet ons vorentoe kyk en saam (Afrikaners en Wes-Europeërs) planne vir die toekoms uitwerk.

 2. Ze zouden het in België ook moeten doen miljoenen kinderbijslag gaat naar het buitenland ik hoor zelf van turken met kinderen in het buitenland die kinderbeitslach ontvangen als je kind een maand niet naar school gaat ben je een maand kinderb verloren

Trending

%d