[EXCLUSIEF] Moordaanslag op PRO-NRW verijdeld – interview met Markus Beisicht

marcusbeisichtEergisteren werden in het Duitse Leverkusen vier moslimextremisten (salafisten) gearresteerd die plannen hadden om de voorzitter van de anti-islamiseringsbeweging Pro-NRW Markus Beisicht te vermoorden. Nog 8 anderen stonden eveneens op de ‘dodenlijst’. We belden Markus op om meer te weten te komen.

Markus, wat is er juist gebeurd?

Een vierkoppig terreur-commando bestaande uit een Duitse bekeerling, twee Duitse Turken en een Albanees hadden duidelijk plannen om mij, en misschien wel mijn familie, te vermoorden. Uit de eerste bevindingen blijkt dat ze reeds wekenlang mijn woning in de gaten hielden, mijn auto volgden en zo meer…

Woensdagnacht stonden twee verdachten al in de buurt van mijn woning nog voor ikzelf thuiskwam. Gelukkig kon een arrestatieteam van de politie deze twee heren inrekenen. De twee andere verdachten werden tegelijkertijd gearresteerd in Bonn en in Essen.  Eén van de vier blijkt ook betrokken bij een eerder verijdelde bomaanslag in het station van Bonn.

Waren er nog meer aanwijzingen voor deze mogelijke aanslag op uw leven?

Zeer zeker! Bij huiszoekingen werden ondertussen een kilo explosieven, een vuurwapen, drie gasgeweren en een ploertendoder gevonden. Of de twee verdachten aan mijn woning zelf ook bewapend waren op het moment van hun arrestatie weet ik niet, maar de Minister van Binnenlandse Zaken van Noord-Rijn-Westfalen (die ons allesbehalve goed gezind is) zei me dat de dreiging zeer reëel en concreet was. Dit werd bevestigd door de politie die dit ook aan de pers meldde.

Hoe wordt er door de overheid op deze feiten gereageerd?

Sinds woensdag staan mijn privé-woning en mijn advocatenkantoor onder constante bewaking van de politie. Zelf sta ik onder constante bescherming met verschillende lijfwachten van de politie, die me als een schaduw volgen. Of het risico voor mij voorbij is, kan ik niet beoordelen. De mensen van de overheid, die nu instaan voor mijn veiligheid, lieten me verstaan dat het risico  toch nog erg groot is.

Wat is het politieke luik van het verhaal?

marcus beisicht FDWWel, het is natuurlijk zo dat onze tegenstanders binnen de media en de politiek een klimaat hebben gecreëerd waarbij onze partij, inclusief haar functionarissen, quasi werd verboden. Het was taboe om uit te komen voor Pro-Keulen of Pro-NRW. Dat het onze eigen schuld is dat we dit nu moeten meemaken, daar zet ik mij van af! Het zijn enkel de tegenstanders die hier een verpletterende verantwoordelijkheid te dragen hebben. Vergelijk het gerust met wat het Vlaams Blok vroeger en het Vlaams Belang nu meemaakt(e).

Laat het duidelijk zijn dat onze strijd tegen de radicale islam hiermee gerechtvaardigd wordt en dat wij onze standpunten niet moeten milderen. In wat voor een wereld leven we wanneer islam-critici oog in oog komen te staan met de dood of wanneer zelfs cartoons aanleiding geven tot het legitimeren van moord en geweld? Dit is niet het fiere Duitsland dat we ooit gekend hebben.

De Pro-beweging zal met andere woorden blijven verder bouwen op datgene waar we de basis van gelegd hebben! Ons politieke werk wordt verder gezet met die thema’s die wij belangrijk achten. Daar kan geen enkele radicale moslim ons van weerhouden.

4 comments

  1. En dan zijn er nog die vinden dat we bij Rechts Actueel niet mogen ‘islambashen’…

  2. De politiekers die verantwoordelijk waren voor de moord op Pim Fortuyn zij ook mooi buiten beeld geplaatst ,zij zijn ook nooit gestraft en schreeuwden moord en brand als
    er met een beschuldigende vinger naar hen gewezen werd

  3. Gelukkig dat de daders niet hun snode plannen ten uitvoer konden brengen. Marcus heel veel succes met je niet aflatende strijd tegen de islam ideologie!!

Comments are closed.