wimvanosselaerOp zijn weblog heeft Antwerps gemeenteraadslid Wim Van Osselaer een lichtjes hallucinant overzicht gegeven van de cijfers waarover hij beschikt.  De conclusie is duidelijk: de Vlaamse bevolking in Antwerpen wordt in snel tempo vervangen door een niet-Vlaamse bevolking.  ‘De berichten in de media over Antwerpen waren de voorbije dagen en weken weer niet om vrolijk van te worden. Toch niet voor zij die bekommerd zijn om het Vlaamse karakter en de veilige toekomst van onze mooie stad. Eerst raakte naar aanleiding van een vraag van mezelf in de gemeenteraad bekend dat ondertussen nu al de helft van de leerlingen van het Antwerps stedelijke basisonderwijs moslim is.

Ook maakte Filip Dewinter bekend dat zeven van de tien populairste namen die aan Antwerpse baby’s worden gegeven Arabisch zijn. De populairste naam is uiteraard die van de Profeet zelve. Allochtone ouders blijven voor hun kinderen dus massaal kiezen voor Arabische voornamen. Wie wil er hier integreren? Enkele dagen later werd terloops openbaar gemaakt dat nu al een ruime meerderheid van 70 procent van de Antwerpse kinderen onder de 10 jaar van allochtone afkomst is.

Een ander weinig opbeurend nieuws dat enkele weken terug bekend raakte, was dat in het Antwerpse district Merksem de eerste halalsupermarkt – een warenhuis waar alle producten halal zijn – van de stad zal gevestigd worden. Een nieuwe stap in de islamisering van onze stad. Het stadsbestuur lijkt dit best prima te vinden. De bouwvergunning hangt zelfs al uit. Enkel het Vlaams Belang gaat in het verzet.

Vandaag onthulde het Vlaams Belang dan weer dat buitenlanders van maar liefst 114 verschillende nationaliteiten een uitkering ontvangen van het Antwerpse OCMW. Twee derden van de Antwerpse OCMW-steuntrekkers is momenteel vreemdeling. Een percentage dat ondanks alle ‘hoera-berichten’ over de aanscherping van het immigratiebeleid maar blijft stijgen.

Mijn kinderen groeien als Vlamingen dus op als minderheid tussen een meerderheid van allochtone leeftijdsgenoten. Uiteraard is niet elke allochtoon van slechte wil. Dat stel ik ook vast in het dagelijkse leven. Toch zijn deze cijfers op zijn minst zorgwekkend.

De demografische verandering gebeurt veel te snel. De integratie van kinderen begint op school. Hoe kan een allochtoon kind nog integreren in de Vlaamse cultuur wanneer het aantal Vlaamse kinderen op school op één hand te tellen is? Bovendien is er het feit dat een groot deel van de Antwerpse allochtonen volgeling is van Mohammed, wiens leer niet bepaald van die aard is om een harmonieus samenleven met de andere bevolkingsgroepen te stimuleren. Sta me dus toe de toekomst van mijn stad niet echt met een gerust hart tegemoet te zien.’

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

8 reacties op “‘70% jonge ‘Antwerpenaars’ is allochtoon’”

 1. Georges Pauwels

  Deze evolutie is droevig voor alle Vlamingen..Vlaanderen wordt inderdaad al enkele jaren onder de voet gelopen door vreemdelingen.Het ” vaderland” dat we vroeger in onze scholen zo koesterden is totaal aan het verdwijnen.De Vlamingen die gedurende twee wereldoorlogen gevochten hebben voor hun” vaderland” worden nu belachelijk gemaakt.De traditionele politici hebben de verkoop van Vlaanderen op hun geweten.Nog steeds beweren ze in het parlement dat er niets aan de hand is.De opmars van politici van vreemde origine gaat zeer snel en doordacht.De politici van vreemde origine pleiten altijd voor ” eigen volk eerst”., dat kan men vaststellen tijdens de debatten in de kamer en senaat en in het Vlaams parlement..Na x jaren zullen de politici van vreemde origine de meerderheid behalen en dan is het volledig gedaan met het “Vaderland” dat vroeger Vlaanderen heette..

  .

  1. Jozef de Witte van racisme bestrijding zit klaar als je op een vreemde zen tenen trapt doet hij ze een proces aan en wordt er dik voor betaald :

 2. als men dit allemaal leest ,men laat zijn eigen bevolking weg drummen door moslims, de leiders van dit land moeten veroordeeld worden natuurlijk steekt men de schuld op de EU… (KNIP)

 3. eigenvolkse Volker Eigen

  Is deze import-volk bevolkingsexplosie niet het ONvermijdelijke gevolg van de politiek-correcte autochtonofobe PERMISSIVITEIT, gecamoufleerd als “verdraagzaamheid”(sic) tegenover een totaal ONGEFILTERDE immigratie tsunami of zou het eerder van een totaal en volkomen op hol geslagen , ongeneeslijke diarree aan ONGEFILTERDE inwijking zijn en dit uit gauchistisch puur en onversneden electoraal opportunistisch machiavellisme omdat autochtonen uiteraard nIet vaak meer Link(s) stemmen, tenzij politiek benoemd met sossenrode of gifGROENe partijkaart in één of andere totaal OVERgesubsidiëerde VZW der Linkse Kerk, opgericht ter promotie en ter ere van hun Heilige Intermultiflauwekulti ? Had men niet beter eerst het kaf van het koren gescheiden of klaarder uitgedrukt het Kaf Kaf van het Kif Kif ?

 4. Hier krijg ik slapeloze nachten van, de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen ziet er donker uit…

 5. Ek wens dit was nie waar nie! Dit is om van te ween.
  Westerlinge sal moet saamstaan en ‘n plan bedink om ‘n land, of kontinent, uit te sonder vir die besetting van SLEGS Europeërs.
  DNA toetse moet op elkeen gedoen word, om te verseker dat die inwoners almal suiwer blank is. As dit nie gedoen word nie, sal die blanke ras binne 100 jaar verdwyn.

 6. Conclusie? Remigratie NU!

 7. Het is een cadeau van Jansens voor de stemmen te ronselen ,het is niet alleen in Antwerpen ook in Brussel en Gent het zal wel uit hand lopen

Trending

%d