NSV-Carel-Boshoff-klOp 25 april aanstaande komt niemand minder dan de ‘voorzitter’ van het Zuid-Afrikaanse dorp Orania naar Antwerpen op uitnodiging van de NSV!. We gaan er geen doekjes omwinden, Orania is een blanke nederzetting, die pas echt succes kende enkele jaren na de afschaffing van de Apartheid in 1990 en de vrijlating van Nelson Mandela. De stichter was de in 2011 overleden Carel Boshoff en was de schoonzoon van Hendrik Verwoerd, voormalig premier van Zuid-Afrika en mede vormgever van het Apartheidsregime in dat land. Zélf was Boshoff één van de laatste voorzitters van de Afrikaner Broederbond, die de belangen van de niet-Engelstalige Afrikaners verdedigde.

De huidige leider – voorsitter – van deze gemeenschap, die om en bij de 1500 inwoners telt, is de zoon van Carel Boshoff en luistert naar exact dezelfde naam. Begonnen met een veertigtal oorspronkelijke blanke Afrikaanse families, werd in 1990 een vervallen dorp aan de Oranjerivier gekocht voor 1,5 miljoen rand. Zij zagen het duidelijk niet zitten om te leven onder het – door communisten mee vormgegeven – regime dat ze zagen aankomen. 23 jaar en duizenden vermoorde Afrikaners later, is hun keuze de juiste gebleken.

Wie in Orania wil wonen, moet zich strikt houden aan de regels die het dorpje de inwoners oplegt. Het klinkt nogal dictatoriaal, maar dat is het allesbehalve. Iedere familie is ‘aandeelhouder’ van het dorpje en behoort op die manier automatisch tot een soort volksraad – Vluytjeskraal Aandeleblok – die het dorp bestuurt. Het dorp heeft sinds een tiental jaren een eigen munteenheid, de Ora, en probeert zich economisch te versterken. Minstens 600 gezinnen maken momenteel deel uit van deze gemeenschap.

Kleinfontein is een vergelijkbare nederzetting van blanke Afrikaners op 1000 km afstand van Orania. Het feit dat deze beide gemeenschappen kozen voor afzondering en dus tegen het bestaande regime hoeft niet te verbazen. De vrees dat ze als blanken als opgejaagd wild zouden worden aanzien door de overwegend zwarte heersers van het land, aangevoerd door het aan communisme en terrorisme gekoppelde ANC, is allang terecht gebleken. De Plaasmoorde worden op Rechts Actueel geregeld aangehaald aangezien het échte racistische moorden betreft, waar de ‘Westerse’ en politiek-correcte media nooit over berichten. We kunnen en mogen hier niet over zwijgen.

Carel Boshoff (junior) zal voor de NSV! op donderdag 25 april aanstaande een uiteenzetting geven in een zaal van de Universiteit van Antwerpen (aula R007 – Rodestraat). Het thema “Apartheid, ‘Vrijheid’, Plaasmoorde” laat niets aan de verbeelding over. Wat voor de ene ‘vrijheid’ betekent, is voor de andere de hel. Zuid-Afrika staat op de rand van de afgrond en sommige steden in het land, die ooit enorm welvarende en bruisende Metropolen waren, behoren nu tot de meest criminele steden ter wereld. Dat het multiculturele beleid gefaald heeft is dan ook een understatement van formaat!

Het belooft een leerrijke avond te worden, waar iedereen uiteraard welkom is!

NSV-Carel-Boshoff

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Voorzitter Orania (Zuid-Afrika) komt naar Antwerpen!”

 1. Ik zal er zijn

 2. Dit is goed dat die Afrikanervolk, veral die vryheidsoekende Afrikaner, dekking op uw blad kan geniet. Soos u tereg genoem het, die politiek-korrekte media (in uw land, maar ook in Zuid-Afrika) het dit ten doel om alle positiewe gebeurtenisse oor die regses in Suid-Afrika te vermy en te verswyg. Maar, wanneer daar iets negatiefs oor die regses gesê kan word, val die media oor mekaar se voete om eerste die nuus bekend te maak. Die sogenaamde “cordon sanitaire” wat in uw land teen die regses toegepas word, ken ons heel goed (behalwe dat ons nie die naam “cordon sanitaire” in ons land ken en gebruik nie).
  As lid van ‘n “sustersorganisasie” van die Orania-beweging – Bedoelde Land – wil ek u vriendelik versoek om in die toekoms ook aan ons nuusdekking te verleen.
  Ons werk nie TEEN Orania nie, maar wel parallel met die mense op Orania. Bedoelde Land is ‘n organisasie wat hom beywer vir die vestiging van SO VEEL AS MOONTLIK van die Afrikaner-Boerevolk se lede in die provinsie Noord-Kaap. Ons hoofkantoor is op HOPETOWN, sowat 40km wes van die dorpie ORANIA. Anders as die Orania-beweging, wat op die dorp Orania self konsentreer, het Bedoelde Land dit ten doel om, nie net RYK Afrikaners alleen nie, maar ook die arm, versukkelde Afrikaners te help. Ons konsentreer op getalle – ryk en arm, suksesvol en versukkeld – en wil dat die maksimum Afrikaners hulle so gou as moontlik in die Noord-Kaap kom vestig.
  Ons prioriteit is om EERSTE vir die bejaardes in ons land te help. Pleks daarvan dat die rykstes en suksesvolste Afrikaners aangemoedig word om na die vryheidsgebied te verhuis, en om as’t ware hulself te kom help (soos op Orania), wil ons die bejaardes – wat hulself nie kan help nie – met raad en daad help. Vanselfsprekend kos alles in die lewe GELD, daarom was dit Bedoelde Land se eerste taak om ‘n trust te stig wat met die finansiering van projekte te help. Die DE GOEDE HOOP TRUST, wat ‘n volkstrust is, is in 2012 gestig. Die trust word deur Schutte Prokureurs van Hopetown bestuur, en die trust se rekening is by STANDARD BANK op Hopetown.
  Bedoelde Land se tweede taak is om ‘n stuk grond op Hopetown te koop waarop bekostigbare een-slaapkamerhuisies te bou waarin enkellopende, of getroude bejaardes in kan woon. Die eiendom bestaan uit 31 erwe waarop 80 wooneenhede teen R65 000 elk gebou kan word. Die prys van die eiendom is R250 000. Sodra die bedrag van R250 000 ingesamel is, en die geld aan die plaaslike munisipaliteit oorgedra is, sal bouwerk begin word. Daar is nog net R52 000 van goedgesinde donateurs ontvang.
  Benewens Hopetown, wat as die “hoofkantoor” sal dien, word daar ook ontwikkeling op die ander buurdorp – STRYDENBURG – beplan, wat sowat 55km van Hopetown en 95km van Orania af lê. Strydenburg is ideaal vir die vestiging van ‘n Kibbutz. Die dorp is feitlik leeg en daar woon slegs ‘n paar gesinne vreemdelinge (nie-Afrikaners).
  Die meeste van ons vriende oorsee is waarskynlik al daarvan bewus dat daar ‘n GENOCIDE in ons land aan die gang is. In politiek-korrekte kringe sal daar aan u gesê word dat dit “nie waar is nie,” en “dat dit goed gaan in die nuwe Suid-Afrika,” soos wat onlangs deur oud-president F W de Klerk in Davos, Switserland, aan die media meegedeel is.
  Suid-Afrika verkeer AMPTELIK nie in ‘n staat van oorlog nie, maar in ons land sterf méér mense (swart, wit, bruin en Indiër) as in oorloggeteisterde lande. Na raming het daar tussen 1990 en 2010 sowat 70 000 blankes gesterf, waarvan by verre die meeste Afrikaners is. Van daardie getal mense is 4 000 plus boere. Dr Pieter Mulder (adjunk-minister van Landbouw) het vanoggend bekend gemaak dat Suid-Afrika nou slegs 40 000 boere het, teenoor die 180 000 van 1980. Afrika se landbougrond het, weens die onverskillige snel aanwas van die swartes, met sowat 50% verminder. Indien die verskillende regerings in Afrika nie drastiese stappe neem om die tendens te stop nie, sal miljoene swartes binne enkele jare van honger en dors begin sterf.
  Dit sou onregverdig teenoor Afrikaners wees as hulle ook gestraf gaan word met hongersnood, terwyl Afrikaners se grond en water van hulle weggeneem word. Omdat die Noord-Kaap die ylste bevolkte provinsie in Suid-Afrika is, en ook die veiligste, is dit die ideale gebied vir vryheidsoekende Afrikaners om hulle te vestig. Noord-Kaap is warm en droog, en word deur sommiges as ‘n “woestyn” beskou. Ook die swart bevolkings sien dit as ‘n dorre, onherbergsame wêreld, en die belangstelling is beperk tot die moontlike minerale rykdomme wat hulle (die swartes) kan inpalm.
  Vriende oorsee wat méér oor ons wil weet, en wat ons wil ondersteun (met raad, daad of finansieël), kan ons webwerf besoek by: http://degoedehooptrust.org

Trending

%d