vsv londen feb 2013 RV DKEen delegatie van het bestuur van de Vlaamse Solidaire Vakbond (VSV) woonde afgelopen weekeinde de jaarlijkse bijeenkomst bij van het bestuur van de erkende Britse vakbond ‘Soldarity’ of voluit Solidarity Trade Union (STU).  Er werden ideeën en ervaringen uitgewisseld en nieuwe plannen gesmeed.  Aan Britse kant is er veel belangstelling voor het onafhankelijkheidsstreven van de Vlamingen, en de manier waarop de monopoliebonden dat tegenwerken.  De Vlamingen waren dan weer geïnteresseerd in de concrete manier waarop Solidarity leden werft, op de hoogte houdt en advies verleent.  Tijdens de bijeenkomst waren de VSV-kleuren voor het eerst te zien nabij ‘Big Ben’, één van dé bekende gebouwen van Londen.

Het bezoek viel samen met de officiële start van de ledenwervingscampagne van de VSV.  De Vlaamsnationale vakbond nodigt alle Vlamingen uit om 12 euro lidgeld voor 2013 over te maken op rekening IBAN BE 58860116012079, met BIC-code SPAABE22.  De VSV zet zich af tegen de geldstroom naar Wallonië, tegen de massa-immigratie die onze welvaart bedreigt en tegen de wanpraktijken van ACV, ABVV en ACLVB.  Meer informatie is te vinden op de website van de VSV.    

vsv londen feb 2013 vlag big ben liggend

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “VSV op bezoek in Londen bij ‘Solidarity’ (STU)”

  1. Haha, rob klop. Solidair met wie klojo?

Trending

%d