NSV!-betoging: Verzet tegen de EU Sovjet!

nsvbetoging2013Nog drie nachtjes slapen en de radicale nationalistische beweging gaat betogen in het zog van de NSV!. Onder het thema ‘Verzet tegen de EU Sovjet’ trekken de zwart-wit-roden door de Leuvense straten. Kwatongen beweren dat de betoging vorig jaar werd “verboden” door de Leuvense burgemeester, nadat op tragische wijze verschillende kindjes waren omgekomen bij een busongeval in Zwitserland. Niets is minder waar, laten we dat even benadrukken. De NSV! zélf heeft beslist de betoging af te gelasten omwille van het zware ongeval. De NSV! heeft geen socialistische burgemeester nodig om lessen in moraal van te krijgen, noch een extreem-links clubje dat het internet volspamt met leugens. Nu goed, dat geheel terzijde.

Onderstaande tekst is de oproep van de NSV-betoging. Wees er bij! O ja, via deze verwijzing (klik hier) vind je ons Rechts Actueel-filmpje van enkele jaren geleden, dat we opnamen naar aanleiding van de NSV-betoging in Gent. Wat we voorspelden, gebeurde ook: de aanwezigen van de tegenbetoging (gemakkelijk om altijd ergens tegen zijn) wisten amper waar de NSV-betoging werkelijk om ging. Typisch de leeghoofdigheid van links. Veel roepen en tieren, maar argumenteren over de inhoud: ho maar! Daar doen ze niet aan mee. Nog iets: NSV-praeses van Antwerpen, Stijn Van Boebel is verontschuldigd. Het is maar dat links op de hoogte is.

Oproep NSV!-betoging Leuven

“Met de euro valt de Unie, en daarmee de grootste garantie op vrede.” Aan het woord Herman Van Rompuy, oppersmurf van de Europese Unie. Dergelijke bangmakerij zijn we ook al gewoon als het gaat om de onafhankelijkheid van Vlaanderen. Van Rompuy, Verhofstadt en co kunnen hun ervaring van bij ons dan ook goed gebruiken in de EU, het België in het groot.

Wij met NSV! zijn tegen het Europa van fanatici als Guy Verhofstadt, die van de soevereiniteit van de lidstaten af willen, de identiteit van de lidstaten bijhet vuilnis willen zetten, en één grote Europese éénheidsworst willen creëren. Daarom zijn wij, in tegenstelling tot sommige andere naties in Europa niet zo dwaas om voor onafhankelijkheid te strijden, om daarna meteen die onafhankelijkheid op te geven aan de EU, zoals onder andere de Catalanen.

De NSV! pleit voor een Europa dat respect heeft voor de identiteit en soevereiniteit van de verschillende lidstaten, en niet boven de hoofden van de burgers wordt bestuurd. Want vandaag de dag is er een groot democratisch deficit in de Europese Unie. De eurocrisis wordt misbruikt om nog meer macht naar zich toe te trekken; Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens doet uitspraken op basis van (politieke) interpretaties van de rechten uit het Europees Verdrag van de Rechten van de Mens, waardoor landen hun eigen beleid niet meer kunnen bepalen; Men kiest enkel kandidaten voor het eigen land om naar Straatsburg en Brussel te sturen, wat neerkomt op een kleine fractie van het totaal aantal parlementsleden.

U hoort het, er schort heel wat aan de Europese Unie. Wij met NSV! pleiten voor een Europa der Volkeren, waar internationale SAMENWERKING (niet ONDERWERPING, waar het vandaag de dag in de EU op begint te lijken) de leidraad is. Ben u ook voor Europa en tegen de EU?

Kom dan met NSV! in het verzet tegen de EU-Sovjet! Want geef toe, grote rijken zijn zo jaren ’30!

Donderdag 07-maart-2013 om 20u 
Startplaats: Herbert Hooverplein, Leuven

VOLGENDE BUSSEN WORDEN VOORZIEN:
* AALST (Leo de Béthunelaan – Ter hoogte kerkhof) 18u50
* ANTWERPEN (Sint-Wilibrordus-kerk, Berchem): 18u35
* GENT (Kramersplein): 18u20
* MECHELEN (Rode-Kruisplein): 19u
* ROESELARE (Stationsplein – Ter hoogte Gezelle): 17u25

VOORPOST ORDEDIENST:
* BUS ANTWERPEN: info bij Luc

inschrijven verplicht via info@nsv.be

Bericht aan de OUD-STUDENTEN:
Vergeet die grijze pet niet van stal te halen en mee te nemen!

2 comments

Comments are closed.