biddende pyjamasOok in Nederland kennen we twee Islamitische partijen. Eén daarvan, de Islam Democraten (ID), zetelt in Den Haag met 2 gemeenteraadsleden. Die komen nu in het geweer tegen de druk van de gemeente om de oproep tot het Islamitisch gebed niet meer te laten weerklinken vanaf de muren van woningen.

Wat wilt het geval? In 1995 kreeg een moskeebestuur een tijdelijke vergunning om een woonhuis om te bouwen tot moskee. Let wel, tijdelijk. Totdat ze geld bijeen hadden plus een vergunning voor een eigen moskee. We leven nu anno 2013 en voornoemde vereisten zijn nog steeds niet gehaald. 18 jaar later is de tijdelijke vergunning nog steeds van kracht… Nu hebben de bewuste moslims luidsprekers aan de ‘voorlopige’ woning gehangen om op te roepen voor het gebed. Een gevaarlijk precedent als je het mij vraagt.

Het raadslid Hasan Kucuk van de ID laat in reactie op de klachten over geluidsoverlast weten dat hier niet moeilijk over moet worden gedaan. Er is namelijk een grondwettelijk recht om de oproep tot gebed openbaar te laten klinken. Als hier niet tegen zal worden opgetreden zal er dus vanaf elke woning deze lokroep mogen klinken.

De PVV-fractie die hiertegen protesteert, is een roepende in de woestijn in deze. We laten dat roepen in de woestijn echter liever over aan de moslims in dit verhaal. Laten we hopen dat de rechter hen bijstaat voordat er een oorverdovende oproep vijfmaal per dag door Den Haag zal klinken!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Oproep tot islamitisch gebed doorheen straten Den Haag”

  1. daaraan zie je dat de hollanders even dom zijn als de idiote belgen

  2. Oprotten met die Haathuizen en Haatzaaiende gebeden…gewoon WEG met de hele islam in Ons Nederland!!

  3. Zo zie je hoe veel macht ze hebben ;

Trending

%d bloggers liken dit: