jihadVeiligheidsdiensten in Nederland en Duitsland maken zich grote zorgen over de deelname van relatief grote groepen islamisten die aan het front vechten in Syrië en deelnemen aan trainingskampen van aan Al Qaida gelieerde organisaties.

In 2013 zijn er tot op heden al evenveel strijders afgereisd vanuit Nederland naar Syrië dan in heel 2012 bij elkaar. Het achterliggende probleem is dat als ze daar de oorlog overleven en terugkeren naar onze gebieden, ze opgeleid zijn om de jihad hier verder te voeren.

Zo heeft de Duitse Verfassungsschutz tot op heden 153 islamisten kunnen traceren vanuit Duitsland naar trainingskampen in de islamitische wereld waar ze getraind worden met schietoefeningen, maar ook met het fabriceren van verschillende soorten bommen. Dat zijn 153 potentiële terroristen die met een berg ervaring terugkeren. Een wezenlijk gevaar, wat nog eens onderstreept wordt door de mislukte bomaanslag in Bonn een paar maanden terug.

De Nederlandse veiligheidsdiensten hebben het over ‘tientallen’ afgereisde islamisten en er bestaat de vrees dat er in de trainingskampen cellen zijn opgericht om te infiltreren in de westerse landen.

Signaleren is één, optreden is iets anders. Gebaseerd op ervaringen uit het verleden kunnen we er vanuit gaan dat de put pas gedempt wordt als er een kudde kalveren verdronken is.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “‘Jihad’vaarders vormen groot gevaar”

  1. Toegang tot Nederland ontzeggen als ze terug willen komen, deze gasten zullen wel geen werk hebben anders waren ze daar niet geweest, dus wekelijks oproepen om zich te melden bij de gemeentelijke instanties, melden ze zich niet dan zullen ze daar wel zitten en dan gewoon de toegang tot Nederland ontzeggen want op deze manier met meldingsplicht kun je weten of ze zich in nederland begeven of niet….

  2. De moslims zijn een gevaar voor de wereld ;in de koran staad je zal een christen en jood niet als vriend nemen wand ze zijn afvallig ,wand je zal ze ter dood brengen zo staan er veel soera’s in de koran ,een afvallige zal je hun handen en voeten afhakken en ogen uitbranden enz :

  3. Remi Schillewaert

    Het jihad-verhaal bevestigt wat Rechts-Actueel liet weten over pater Daniël Maes in Syrië. De moslims van Assad zijn Alawieten, die zeer verdraagzaam zijn tegenover christenen (katholieken, protestanten en orthodoxen) boeddhisten, enz. Die moeten dus verdwijnen. Alhoewel: Israël, olie… spelen ook een rol.

  4. Remi Schillewaert

    Alweer informatie van de bovenste plank.

Trending

%d