600.000 blanke Britten zijn Londen ontvlucht

immigration_muslim_demo_londonDe ‘witte vlucht’, waarbij blanke Vlamingen de onleefbare multiculturele chaos met hun voeten wegstemmen, is een bekend fenomeen in steden als Brussel en Antwerpen. Maar ook in onze buurlanden gaat het ontzettend hard. Londen is bijzonder hard getroffen. Uit de volkstellingen van 2001 en 2011 blijkt dat op nauwelijks 10 jaar liefst 600.000 blanke Britten hun eigen hoofdstad ontvlucht zijn. Blanken zijn er nu een… minderheid.

Nog enkele jaren en het is in Brussel ook zo ver… Het gebrek aan etnische samenhang lijdt tot stijgende criminaliteit, een inzakkend onderwijsnet, toenemende armoede en werkloosheid.  Een BBC-radioprogramma besteedde er aandacht aan – zij het met een politiek-correct kantje: de hele evolutie, waarbij de Europese bevolking van een Europese stad wordt vervangen door een immigrantenbevolking, wordt immers aan het einde als een ‘succes’ beschreven.  Hoe wereldvreemd kan je zijn?

http://www.bbc.co.uk/programmes/p015bdlq

5 comments

 1. @alexander: de enige optie tegen deze genocide is dat het volk terug de macht opeist via bindende referenda, een democratiie zoals Zwitserland kent.
  De verantwoordelijken die ons uitverkopen aan islamisering collectief voor de rechter slepen.
  De dagvaardingen liggen klaar maar worden niet ingediend zolang het initiatief niet wordt gedragen door een brede laag van de bevolking…en blijkbaar moet het nog veel erger worden voor de makke schaapjes eindelijk uit de startblokken schieten…
  ActioPopuli punt be is een burgerinitiatief, a-politiek en neutraal om onze zelfbeschikking af te dwingen. Dat is de enige geweldloze manier om zelf het beleid te bepalen en de almacht van de dictators te breken.
  Wij zijn het aan onze kinderen/kleinkinderen verplicht om actie te ondernemen om hen nog een toekomst te kunnen bieden in vrijheid.

 2. Dit is dan ook niets anders dan een vorm van genocide waar de inboorlingen (wij dus) systematisch vervangen worden door andere volkeren. De verantwoordelijken zijn de grootste volksverraders in de godganse Westerse geschiedenis.

  Als wij niet rechtstaan tegen dit onrecht; wat voor toekomst wacht ons Vlaamse volk dan binnen 50 jaar of 150 jaar? Je moet geen raketgeleerde zijn om daar achter te komen.

 3. Europa wordt gekoloniseerd, en daar moeten we blij mee zijn? In Londen heb ik voor het eerst ‘hallal-chinezen’ gezien: Chinese restaurants die hallal-voedsel opdienen. Wie heeft dit allemaal gewild en wanneer gaan deze verantwoordelijken er eens voor opdraaien?

 4. Kennelijk op de vlucht voor autochtonofoob racisme, waarvan minstens de perceptie wordt gewekt dat het in ons land op discriminerende wijze blijkbaar nooit enigerlei jurisprudentie lijkt te mogen krijgen. Politiek-correcte tweezakkerij bij Parket en C.G.K.R. ????? Een Parlementair kan hierover eens zowel aan Milquet (namens CGKR) als aan Turtelboom (namens Parket) een stevige bolwassing toedienen en een verklaring EISEN. Of zouden autochtonen enkele goed zijn om door hun numerieke meerderheid het hoogste volume belasting op te hoesten en voor de rest te zwoegen, zwijgen en op hun kop te laten kakken door continu achteruitgestoken te worden ?

Comments are closed.