rassemblement-du-9-fevrier-2013-starbucks-non-merci-2Eerder deze week berichtten we over de aangekondigde actie vandaag in Parijs van Paris Fierté tegen de komst van een Starbucks-vestiging aan het Montmartre.

Gisterenavond kwam er plots een kink in de kabel. Het eenzame lokale raadslid van Parti Radical de Gauche kondigde namelijk aan dat hij met aanhangers zou komen tegenbetogen. De actie van Paris Fierté werd in samenspraak met de politie even opgeschort.

Een beproefde techniek van links: kondig een tegenbetoging aan en de politie verbiedt de oorspronkelijke actie in plaats van toe te zien op ongeregeldheden vanwege de tegenbetogers.

Wat nog het meest opvalt is het feit dat onze linkse anti-globalistische vrienden nu plots kiezen voor een multinational als Starbucks. Zo zie je maar hoe ongeloofwaardig deze wezens zijn. Om traditionalisten een hak te zetten verraden ze nog liever hun eigen (valse) agenda en achterban. Met andere woorden, als Starbucks er ongestoord een vestiging zal kunnen openen, zal het dankzij de steun zijn van extreem-links.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Linkse anti-globalisten… pro Starbucks-vestiging”

  1. Tja da’s zoals die keer dat ik een horde so called anti-globalisten na hun betoging met zijn allen de McDonalds zag binnenlopen.
    Meer dan een smakeloze hamburger kon er van hun uitkering niet af.

  2. extreem liberaal rechts zoals geert wilders is KRANKZINNIG!

    ps : links leberaal OOK!

  3. Kaviaar socialisme op zijn smalst , Cogels-Osyslei zit vol van dat volk ,

  4. Dat moet dus “krankzinnig” zijn. :)

  5. Links-liberaal = krankzinning

  6. Maar alé, waar moeten die linkse hipsters anders hun trendy internationale koffie drinken?

Trending

%d bloggers liken dit: