telefoontapOnze inkt over Peter Mertens is nog niet droog, of hij duikt alweer op met zijn pedant communistisch vingertje. De aanleiding dit keer is het debat dat vandaag gaat gevoerd worden in het parlement over de Staatsveiligheid en hun drang om bepaalde partijen en partijleden te viseren en te volgen.

Minister van Justitie Annemie Turtelboom (Open VLD) beweert namelijk het tegenovergestelde: “Ik ben daar zeer duidelijk over: kamerleden en senatoren kunnen tijdens hun activiteiten niet gecontroleerd worden.” Volgens de Staatsveiligheid zélf werd (en wordt) geen enkele politicus gescreend wegens zijn politieke activiteiten.

Dat dat niet klopt is uiteraard dikke zever. Sinds jaar en dag werd het Vlaams Blok en wordt het Vlaams Belang steevast vermeld in de lijst van de te volgen organisaties bij de Staatsveiligheid. Minister Turtelboom weet dat trouwens maar al te goed. Filip Dewinter zal haar dan vandaag ook een aantal vragen stellen hieromtrent.

Een andere partij die op die ‘zwarte’ lijst staat is PVDA+. Omwille van hun communistische achtergrond, is het niet meer dan normaal dat zij daarop staan. Of zijn de aanslagen met dodelijke afloop van de CCC al gewist uit het collectieve geheugen? Communisme betekent armoede zaaien en moorden. Iets wat nationalistische organisaties in onze contreien niet kan verweten worden. Zélfs niet als men het Vlaams Blok zaliger aan de VMO zou proberen te linken.

Peter Mertens denkt hier uiteraard anders over: “Bij de Staatsveiligheid moeten ze eens leren omgaan met democratische verschillen. Bovendien hanteren ze twee maten en twee gewichten: de N-VA, die de staat kapot wil, wordt niet gevolgd, en wij, die voor een radicale sociale gelijkheid zijn, wél. Ik vind niet dat de N-VA op de lijst moet, maar PVDA+ evenmin.” En het Vlaams Belang dan? “Het VB dat is een ander verhaal, alleen al omdat de voorganger van de partij veroordeeld is voor aanzet tot racisme.”

En daarmee zijn we de dag gestart met een goede mop vanwege onze bloedrode vrienden! We horen Pol Pot, Stalin, Mao, Ché Guevara en andere bloeddorstige moordenaars tot hier lachen vanuit hun graf.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Staatsveiligheid: Vlaams Belang vs. PVDA+”

  1. De staatsveiligheid moet duidelijk een te volgen organisatie worden, in het parlement (politiek benoemde comité I volstaat niet meer…). Enne…de man die het rapport waarrond het allemaal begonnen is, lekte, had – indachtig het motief dat er dixit Wynants achter stak, abslouut nobele bedoelingen…

  2. Ik vrees dat ik in hun top 20 sta.,lig ik daar wakken van ? neen !

  3. Roeland Van Walleghem

    En dan moet men weten dat in er in dit land twee diensten actief zijn, de alom gekende Staatsveiligheid en de ADIV (Algemene Dienst Inlichtingen en Veiligheid)van het leger. Ze voeren beiden gelijkaardige ‘opdrachten’ uit!

  4. De francofone Limburger Wynants, hoofd der Staatsveiligheid heeft het immer over de “Veiligheid van de Staat” , GALLICISME en letterlijke vertaling ven “Sécurité de l ‘Etat” Hij was Procureur bij Cassatie tijdens het beruchte VB proces, een “POLITIEK PROCES” volgens de toenmalige voorzitter der (linkse) Liga vd Rechten vd (linkse) Mens zoals hij dat een decenium geleden toegaf tot tweemaal toe in een interview met een notoir Vlaams (politiek-correct) weekblad, een een politiek proces dat die Liga toen voerde samen met hun trawanten van het C.G.K.R., toen nog o.l.v. de “katholieke” islamofiele pater Leman. Dus zou een “politiek proces” dus een “mensenrecht” zijn in Belzeike, kennelijk net zoals in Stalin’s USSR, Mao’s China, Fido Castrol’s Cuba, Pol Pot’s Cambodia, Kim Jung il’s Noord-Korea, Ho Chi Min’s Vietnam etc…..!
    Raar “mensenrecht” zo’n “politiek proces”. Moet een Liga die kennelijk bij monde van haar vroegere voorzitter destijds toegaf dat zij een “politiek proces” een “mensenrecht” waande , dan nog door de belastingbetaler gesubsideerd worden in een DEMOCRATIE of is het hier dus toch eerder een LOBBYCRATIE ????????

Trending

%d