Vlaams socialist is huisjesmelker van het laagste soort

Hassan RahaliGisteren werd in Antwerpen de eerste echte gemeenteraad gehouden onder het toeziend oog van Bart De Wever. De Sp.a vuurde meteen met scherp op de kersverse N-VA-burgemeester en toonde zich met andere woorden nog steeds als een zeer slechte verliezer. We weten niet of troostende Gène in de publieksbanken zat, maar de traantjes waren niet ver weg.

In Molenbeek heeft de Sp.a andere prioriteiten. Eén van die zaken is het financieel uitpersen van vreemde sukkelaars die door het Sp.a-beleid naar hier werden gelokt.

Socialistisch gemeenteraadslid Hassan Rahali is een groot pleitbezorger van de multiculturele samenleving. Dat neemt niet weg dat hij het vreemde kiesvee niet enkel voor de stemmen nodig heeft, maar ook voor hun centen. De man is immers eigenaar van twee gebouwen aan de Leopold II laan te Molenbeek waar hij lucratief aan huisjesmelkerij doet.

Een journalist van La Dernière Heure die daar een bezoekje bracht, zag het volgende: een lift die met haken en ogen aan elkaar hangt, geen verwarming, onbruikbare douche, onbeschrijfelijke vuiligheid, slecht aangesloten gasflessen, etc.

“De Sp.a-er verhuurt kamers in dit armtierige gebouw aan vluchtelingen van allerlei pluimage, dit aan schandalige, onmenselijke prijzen.” zo lezen we op de webstek van Vlaams Belang Brussel. “Een Bulgaarse familie bijvoorbeeld laat weten dat zij maar liefst 510€ huur moeten ophoesten. Daarbovenop komt ook nog 70€ aan lasten. Een andere familie spreekt van 558€ huur en 130€ aan lasten. Je reinste huisjesmelkerij dus.”

Na de onthullingen van de journalist liet een grondige controle niet lang op zich wachten. Socialist Rahali vond het echter nodig om een klacht neer te leggen tegen de journalist in kwestie.

In Antwerpen roepen en tieren de weinig overgebleven socialisten dat er een sociaal beleid moet gevoerd worden, maar hun eigen partijcollega uit Molenbeek misbruikt dat beleid om zijn eigen zakken te vullen op kosten van diezelfde sociaal minder-bedeelden… De logica is soms ver te zoeken bij onze linkse vrienden.

2 comments

Comments are closed.