[VIDEO] ANC-president Zuma van Zuid-Afrika zingt lied ‘kill the Boer’

killtheboerzumaDe beelden dateren al van vorig jaar, maar ze circuleren momenteel massaal in Vlaanderen via Facebook en dus staan we er nog even bij stil: op deze video is te zien hoe Jacob Zuma, de huidige ANC-president van Zuid-Afrika, op een grote bijeenkomst van het ANC het racistische haatlied ‘kill de boer’ zingt. Met ‘die boer’ worden de Afrikaners bedoeld, de blanke minderheid in Zuid-Afrika die het aan ons Nederlands verwante Afrikaans spreekt. De video toont hoe militair uitgedoste zwarten vrolijk beginnen te dansen bij de oproepen tot massamoord ‘met het machinegeweer’.  Naarmate de oproepen tot moord worden gedaan wordt ook een vrolijke taart met ANC-logo binnengedragen.  Voor zover wij kunnen nagaan brengt Zuma ook een subtiele wijziging aan in de tekst: hij zegt ‘het kabinet zal hen neerschieten’, waarmee wellicht de Zuidafrikaanse regering wordt bedoeld.

De beelden illustreren een werkelijkheid die links Europa liever niet ziet.  Het ANC is een communistische, anti-blanke racistische organisatie die mensen vermoordt en viseert vanwege hun huidskleur.  Tientallen jaren lang hebben domme blanken in Europa en de VS met boycotacties en protest geëist dat de Afrikaners zichzelf zouden overleveren aan het communistische ANC, wat ze uiteindelijk ook gedaan hebben.  Maar de ANC-leiders zetten gewoon verder aan tot moord en genocide, en zwarten brengen die ook in praktijk: de voorbije decennia zijn al duizenden blanken vermoord via de ‘plaasmoorde’, de moorden op boerderijen, terwijl tienduizenden anderen hun land ontvluchten en honderdduizenden door het racistische ANC-bewind in de armoede gedreven worden.

De steun aan het ANC is, samen met de collaboratie met de Sovjetunie, één van de zwartste bladzijden in de geschiedenis van achterlijk links in Europa.