eussr“Met de euro valt de Unie, en daarmee de grootste garantie op vrede.” Aan het woord Herman Van Rompuy, oppersmurf van de Europese Unie. Dergelijke bangmakerij zijn we ook al gewoon als het gaat om de onafhankelijkheid van Vlaanderen. Van Rompuy, Verhofstadt en co kunnen hun ervaring van bij ons dan ook goed gebruiken in de EU, het België in het groot.

Wij met NSV! zijn tegen het Europa van fanatici als Guy Verhofstadt, die van de soevereiniteit van de lidstaten af willen, de identiteit van de lidstaten bij het vuilnis willen zetten, en één grote Europese éénheidsworst willen creëren. Daarom zijn wij, in tegenstelling tot sommige andere naties in Europa niet zo dwaas om voor onafhankelijkheid te strijden, om daarna meteen die onafhankelijkheid op te geven aan de EU, zoals onder andere de Catalanen.

De NSV! pleit voor een Europa dat respect heeft voor de identiteit en soevereiniteit van de verschillende lidstaten, en niet boven de hoofden van de burgers wordt bestuurd. Want vandaag de dag is er een groot democratisch deficit in de Europese Unie. De eurocrisis wordt misbruikt om nog meer macht naar zich toe te trekken; Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens doet uitspraken op basis van (politieke) interpretaties van de rechten uit het Europees Verdrag van de Rechten van de Mens, waardoor landen hun eigen beleid niet meer kunnen bepalen; Men kiest enkel kandidaten voor het eigen land om naar Straatsburg en Brussel te sturen, wat neerkomt op een kleine fractie van het totaal aantal parlementsleden.

U hoort het, er schort heel wat aan de Europese Unie. Wij met NSV! pleiten voor een Europa der Volkeren, waar internationale SAMENWERKING (niet ONDERWERPING, waar het vandaag de dag in de EU op begint te lijken) de leidraad is. Ben u ook voor Europa en tegen de EU?

Kom dan met NSV! in het verzet tegen de EU-Sovjet! Want geef toe, grote rijken zijn zo jaren ’30!

Donderdag 07-maart-2013 om 20u
Startplaats: Herbert Hooverplein, Leuven

VOLGENDE BUSSEN WORDEN VOORZIEN:
* ROESELARE – GENT – AALST
* ANTWERPEN – MECHELEN
inschrijven verplicht via info@nsv.be

Blijf op de hoogte door hier te klikken.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: