Wilders schakelt bevolking in om bouw moskeeën te stoppen

Switzerland Minaret BanGeert Wilders van de Nederlandse PVV bewandelt een nieuwe weg in zijn strijd tegen de voortschrijdende islam. De PVV probeerde het eerder met een voorstel voor een verbod op de bouw van minaretten, een verbod op de bouw van moskeeën en, in het laatste verkiezingsprogramma, een verbod op de bouw van moskeeën binnen de bebouwde kom. Tot nog toe zonder veel resultaat in de Tweede Kamer. Nu probeert de leider van de PVV het niet via de Tweede Kamer, maar met behulp van zijn stemmers in het land.

Op zijn webstek Mosknee.nl staan enkele concrete tips hoe de nieuwbouw van een moskee tegen gehouden of in ieder geval vertraagd kan worden. Hiermee kunnen verontruste burgers zelf mee aan de slag. Het zal nog wel enige uitbreiding nodig hebben, maar het is in ieder geval een mooi initiatief!

Oorspronkelijk komt dit plan van Michiel Smit, de voormalige voorman van de ter ziele gegane nationalistische partij Nieuw Rechts. Zijn streven werd helaas de kop ingedrukt nadat zijn partij ineen stortte na onder andere financiële malversaties door de voorman.

8 comments

 1. Vandaag nog in de krant gelezen dat een moslim in Engeland een 13-jarig meisje verkracht heeft en hier niet voor gestraft zal worden! Want… in de islamschool heeft hij geleerd dat vrouwen net zoveel waard zijn als een weggegooide lolly op straat.

  1. Niet als WIJ daar iets zouden tegen ondernemen in het belang van onze (klein)kinderen zoals onze voorvaderen dat deden , denken aan de helden der Kruisvaart, Karel Martel en Co, die der Spaanse Reconquista, die van de Slag van Lepanto. Een Europese Reconquista op eigentijdse leest geschoeid kan niet uitblijven maar kan zich verwachten aan het verwijt “islamofobie” vanwege OVERGESUBSIDIEERDE islamofiele PoCo-organsiaties. onze reactie uit ZELFVERDEDIGING der Europese Tradities mag dan ook NIET uitblijven.

 2. Hopelijk worden de mensen wakkergeschud en zullen ze beseffen dat dit de enige mogelijkheid is om, niettegenstaande de tegenwerking van links, de opmars te vertragen. De grote investeringen van de olielanden in salafistische en wahabistische propaganda-moskeeën blijken ook in België niet de minste tegenwerking te krijgen van hogerhand; zelfs integendeel. Zolang het salafisme niet jihadisch wordt ziet de staatsveiligheid hierin geen enkel probleem. Daarom komen de salafistische imans en professoren tijdens interviews nooit bedreigend over.

 3. Hopelijk kan Geert Wilders Iets bereiken.Wie is er baas in Nederland? De Islam zeker niet.Met geweld kan men niets bereiken.De islam is een volk van haat.Ze zijn zwaar onderontwikkeld.
  geen bouwvergunningen toelaten.In de woestijn is plaats genoeg…en veel zand…

 4. pvv heeft hier gelijk in
  onze kerken en en nostalgie gebouwen gaan plat
  wat komt er voor terug nou hoef het niet te zeggen
  iedereen weet het al een moskee

 5. zionistische islam-haat is geen nationalisme. 1 woord: dégoutant

Comments are closed.