reactappRechts Actueel gaat mee met de tijd. Onder het motto dat ook de collega’s van Tekos gebruiken,  ‘To change in order te preserve’ van de Ierse filosoof Edmund Burke, passen wij ons nu en dan aan de tijdsgeest aan, zonder aan inhoud in te boeten.

Rechts Actueel  kondigt fier de lancering van een ware en weliswaar werkende Android-applicatie aan, waarmee je veel gemakkelijker onze laatste berichten kan raadplegen op je ‘slimfoon’ zoals ze in Zuid-Afrika zeggen.

De instructies zijn zeer simpel. Na het startscherm volgen meteen de laatste berichten die op deze webstek werden geplaatst. Onderaan zie je een grijze balk. Door die omhoog te slepen heb je keuze uit verschillende categorieën. Dezelfde als op de webstek. Wanneer je op een categorie klikt, dan krijg je de laatste nieuwtjes uit die categorie. Zoals we reeds zegden: simpel!

Klein minpuntje, maar dit omdat het een gratis applicatie betreft: onderaan, boven de grijze balk, verschijnt reclame… Daarop klikken heeft geen enkele zin met andere woorden.

Voor iPhone en Windows is het nog even wachten, maar lang zal dat niet duren.

Vind de Rechts Actueel App door hier te klikken: Rechts Actueel Applicatie voor Android.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d