[VIDEO] Politie bezoekt zwaarste mishandelaar uit Turnhout, maar arresteert hem niet

PolitieTurnhoutPowOnze vrienden van PowNews bezochten gisteren Brent in Turnhout. Dit stuk crapuul, dat samen met zijn ‘vrienden’ op 4 januari een 23-jarige jongen bijna vermoordde, weigerde zichzelf te laten zien. Een vriend van de lafaard stond PowNews wél even (anoniem) te woord en verklaarde dat Brent zelf pas besefte hoe zwaar de mishandeling was na het zien van de beelden.

Toen PowNews de politie zag arriveren waren ze benieuwd of Brent gearresteerd zou worden, er ligt immers een arrestatiebevel klaar voor hem. Toen bleek dat de politie Brent niet meenam, vroeg PowNews om de reden hiervan. De Turnhoutse politie verdween echter als een dief in de nacht… Only in Belgium!

Bekijk hier de beelden: http://www.dumpert.nl/mediabase/6523899/d357a9a8/pownews_in_turnhout.html

UPDATE: Blijkbaar zou de politie hen niet aanhouden “om procedurefouten te vermijden”. Tevens kregen de vijf janhagels (die zich hadden aangemeld bij de politie) de ‘raad’ “voorzichtig te zijn en vooral niet te veel in de kijker te lopen. Ze blijven ook best even weg van school.”

8 comments

 1. Er is een crimineel feit gepleegd. De politie heeft terecht de beelden openbaar gemaakt. Daardoor zijn de verdachten geïdentificeerd. En daarmee is de kous af en moet er een proces komen met woord, wederwoord en een oordeel. Wat we nu vooral niet nodig hebben zijn hysterische heksenjachten op deze mensen waardoor links zal kunnen zeggen: ‘zie je wel dat het fout is beelden van criminele feiten openbaar te maken.’ Het publiek heeft zijn werk gedaan, nu is het aan het gerecht: case closed. Het is trouwens toch wel erg dat de zovele soms zwaardere misdaden waarvan uiteraard vaak géén beelden bestaan veel minder ruchtbaarheid krijgen…

  1. Zo is het inderdaad , de media zijn politiek-correct “selectief”(sic) in hun verslaggeving
   , in PoCo bargoens nieuwspraak….”duiding” MISbenoemd. Indien en wanneer de daders allen “jongeren” (ge weet wel) zouden geweest zijn, quod non, zou de “duiding”(sic) omfloersend gecamouflerend geweest zijn, ZEKER op de sossenrode propagandatoeter S.R.T.

 2. dit is werkelijk een schande dat zij dat stuk crapuul niet aanhoudend,kunnen zij dan niet zonder procedurefouten werken, of zij zij onbekwaam of onvoldoende opgeleid , wraakroepend is dat.

 3. Ik snap het ook wel! Nederland moet tenslotte eerst een uitleveringsverzoek aanvragen bij de Belgische autoriteiten. Als ze hem wel hadden gearresteerd dan zouden ze er misschien wel met een vormfout vanaf gekomen. Denk dat je nu zeker de wet bij de letter moet volgen.

  Dit zijn gewoon een stel wannabee Mocro’s die heel snel gestraft moeten worden! Allemaal uit een ‘gegoede’ familie vader zakenman… Ja, Ja sleutelkinderen noemen we dat! Zonder enige vorm van opvoeding en geen liefde want pap is er alleen op zondag om het vlees te snijden en moeder heeft te druk met socializen… Als er problemen zijn kopen we wel een X-box, I-Pad I-phone of gewoon allemaal als je maar niet zeurt aan paps hoofd die nog een miljoenendeal moet sluiten en mams is haar nagels aan het lakken!

  “mam wat eten we vandaag?” “oh Brent bestel maar een pizza…” En zo krijgen Brent en kornuiten een taakstraf “konijnen aaien” omdat ze zo’n goeie jongens zjn die enkel verkeerd begrepen worden… tussen de 15 en 17 jaar en ‘s ochtends vroeg nog ronddwalen? Wat is er tegenwoordig toch mis met regels stellen bij pubers?

 4. Zo kennen we de politie weer !! hele dagen staan flitsen ,zware boetes om met je voorwiel over de witte lijn te rijden ,draconische parkeer boetes , en voor de rest politiek “correct” geselecteerde lafaards !! om te kotsen
  .

Comments are closed.