frisdrankautomaatHet Europees Parlement is die plaats waar er heel hard wordt gewerkt in het belang van uw toekomst. Alleszins, dat is wat sommigen ons willen doen geloven. Soms bereiken er ons zaken die we liever niet onder ogen hadden gezien, neem nu onderstaand voorbeeld.

Véronique De Keyser zit sinds 2001 in het Europees Parlement voor de Parti Socialiste (PS), de Waalse partij van onder andere de eerste minister van dit onzalige land, Elio Di Rupo. Véronique is één van die 750 parlementsleden in Straatsburg die erg bezorgd is om uw welzijn. Zo viel het haar op dat er een significante prijsstijging werd doorgevoerd die niet door de beugel kan!

Als de weerwind nam ze haar laptop en schreef een schriftelijke vraag (logisch dat die geschreven is, maar dat heet nu eenmaal zo) aan de voorzitter van het Europees Parlement die het op zijn beurt zou moeten doorgeven aan de bevoegde instanties.

Dames en heren quaestoren,

Ik neem nota van de aankondiging van de herziening van de prijs.
Ik ben echter verbaasd dat de drankprijs in de automaten steeg van 60 cent tot 1 euro.
Dat is een niet onbeduidende stijging van om en bij de 80%!. Dit is niet niets.

Alvast bedankt voor uw antwoord.

Véronique De Keyser
Députée européenne
Vice-Présidente du groupe Socialistes et démocrates.

U ziet het, deze dame van de PS kent haar prioriteiten. Waar ze overigens die 80% haalt is een raadsel, maar van rekenkunde hebben ze bij de PS niet al te veel kaas gegeten. De torenhoge staatsschuld van dit land is daar het beste bewijs van. Maar uw toekomst, die is verzekerd! Laat die revolutie maar beginnen!

O ja, ter illustratie: wat verdient deze dame die zich zorgen maakt over drank van 1 euro per blikje? Ontdek het hier!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “De PS maakt zich in Europa zorgen om héél erg belangrijke zaken!”

  1. Beste,

    Er is in casu wel degelijk een stijging van 80%. Om de stijging te berekenen moet men uitgaan van de oorspronkelijke prijs.40 cent is dus wel degelijk 80% van 60 cent. Daarenboven begrijp ik deze simpele daad van verzet tegen een forse prijsverhoging zonder aantoonbare reden, uit principe…

  2. Geen nieuwsbrieven meer opsturen aub

    1. Dag Vera, je bedoelt wellicht de email die je ontvangt bij elk nieuw bericht omdat je je mailadres hebt ingeschreven. Je kan dat zelf wijzigen door de link te volgen die daarin onderaan staat. je kan de frequentie van de emails aanpassen naar bv. één per dag of één per week. Je kan via ‘unfollow’ ook je inschrijving stoppen.

  3. Dank zij de Euro is de armoede in Europa gestegen het is niet meer te controleren :

  4. Allez, heb toch eens wat compassie met deze, ongetwijfeld, hardwerkende verworpene der aarde !!!

  5. Tja, die gaat vast nooit boodschappen doen!!!!! Over het feit dat we een ‘rekenwonder’ hebben in het Europees Parlement laat ik me maar niet uit…….

Trending

%d