Citaat van de dag

anciaux“Het Vlaams Belang was hier (Brussel nvdr.) ooit machtiger dan de N-VA vandaag en bedreigde het Brussels model. De N-VA is echter een democratische partij. Het is een rechtse partij, maar geen fascistische. Mocht de N-VA aan zet komen in Brussel, dan zou ze nooit beslissingen nemen tegen de bevolking in. Het Vlaams Belang zou dat wel gedaan hebben.”

Bert Anciaux gaat de Vlamingen iets leren over beslissingen nemen tegen de bevolking in… Dat doet hij tijdens een vraaggesprek dat je hier kan vinden: klik hier.

Laat hieronder weten wat u ervan vindt.

3 comments

  1. Anciaux en een aantal andere Vlamingen spreken steeds weer over ‘Brussel verliezen bij een onafhankelijk Vlaanderen” …wordt toch eens wakker. Doe na 20.00 uur een wandeling door Brussel, Anderlecht, Sint Joost,… Bezoek de verschillende gemeenteraadszitingen eens in Brussel en realiseer u dan dat we Brussel niet meer kunnen verliezen… omdat we het al lang kwijt zijn.

  2. van de VU naar de rode garde S.PA ,dan kent men werkelijk schaamte meer da stuk onbenul,

Comments are closed.