zuid afrika sasolburgIn Zuid-Afrika is het al enkele dagen heel onrustig in Sasolburg, een stad van zowat 80.000 inwoners waaronder heel wat blanke Afrikaners.  De rellen zijn begonnen in de zwarte woonwijk Zamdela;  er wordt door grote groepen zwarten gevochten met de politie, winkels worden geplunderd en er is brand gesticht in overheidsgebouwen.  De onlusten lijken erger te worden en vandaag ook over te slaan naar andere steden. 

Zuid-Afrika is een reusachtig land en het kan dus gaan om geïsoleerd ongenoegen.  Maar vorig jaar vielen ook al liefst 44 doden bij rellen en schietpartijen rond de mijnen van het land.  Sommige waarnemers vrezen dan ook dat een grote groep zwarten haar geduld verliest met de beloftes van het communistische ANC:  het ANC belooft iedereen welvaart, maar kan dat door haar marxistische visie niet waar maken – niet in het minst omdat de door haar geleide besturen uitblinken in corruptie en onbekwaamheid.  Intussen gaat de uittocht van blanke Zuidafrikanen voort: honderdduizenden hebben hun vaderland al moeten verlaten, door onveiligheid, plaasmoord of de racistische anti-blanke aanwervingspolitiek die door het ANC verplicht is gemaakt voor bedrijven en overheden.  ‘Multiculturele samenleving’ betekent immers heel vaak: het recht van de sterkste, die de zwakkere verjaagt.  Niet enkel in Zuid-Afrika…         

http://youtu.be/4xj7_0CBv08

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Rellen en plunderingen in Zuid-Afrika bij Sasolburg”

  1. Brunhilde Brahm

    Het zijn de Communisten die zich waardeloos gedragen en alle anderen waardeloos willen terroriseren.Als alles kapot is in Suid-Afrika voelen de communisten zich rijk…Ik heb het als kind meegemaakt na de tweede wereldoorlog in April 1945…Ik heb zeer grote armoede gekend…Geen eten geen wonig geen bed alles verloren…Ben nu 78 jaar ben gelovig als kind geweest en gebleven, ben aan alles ontsnapt. Gods Rijke Zegen voor alle Christen in Suid-Afrika en die ongelovigen ook.

  2. […] Rellen en plunderingen in Zuid-Afrika bij Sasolburg […]

  3. […] Rellen en plunderingen in Zuid-Afrika bij Sasolburg […]

  4. Het zal er nooit ophouden ,het zijn de plunderaars die misbruik maken van de toestand :

  5. Wij verzoeken de Media om meer te Davos Zwitserland druk uit te oefenen op president Zuma’s Beschadigd ANC Terroristen regering, ze stelen miljoenen randen, ze worden niet vervolgd. Veel mensen zijn zonder werk en ze stelen zo. Honderden Boeren Volksgenote wordt sinds 1994 in een Volksmoord om het leven gebracht, de ANC Terroristen regering zwijgen, omdat hij samen met COSATU / SAKP achter de Volksmoorde is. Ze denken dat als je een land Regeer dan is alles aan de regering. Tal van Buitenlandse Bedrijven worden door de regering gedreigd om hen Myn Licenties terug te trekken. Zuid-Afrika komt eraan om een ​​communistische staat te worden waar het ANC Terroristen geen gezag voor de Grondwet hebben en waar Moordenaars en rovers links en rechts de Blanke Minderheden kunnen doden. Het ANC Terroristen spreekt nooit de Genocide aan en dreigt zelfs door Cosatu om een ​​Vrijwillige Verkoper, Vrijwillige Koper principe af te schaffen en Staatswaardeerders aan te stellen. De Buitenlandse Bedrijven moeten twee keer nadenken voordat ze onder het ANC Terroristen regering bewind willen bele in Zuid-Afrika ……. Stuur aub. voor alle Media Groepen in Nederland, Duitsland. Zweden en Zwitserland.

Trending

%d