vlaamse leeuw vlagDe Vlaamsnationale vakbond VSV laat weten dat het zijn sympathisanten van harte uitnodigt op zijn nieuwjaarsreceptie op 27 januari 2013 in Lokaal De Klokke, Klokkestraat 85 in Duffel, vanaf 14 uur. ‘Al wie het slachtoffer werd van de heksenjacht tegen Vlaamsnationalisten door ACV, ABVV en ACLVB is in het bijzonder van harte welkom: wie door de drie lakeitjes van de PS geviseerd wordt is eregast bij ons!’, zo klinkt het.

Er wordt gesproken door Wim De Winter, Philip Claeys en Rob Verreycken, waarbij het centrale thema is: ‘Ja aan onze welvaart, nee aan deze EU.’ Aanleiding is het debacle van Ford Genk en zijn toeleveranciers, waarbij nog maar eens bewezen is dat de Eurofiele bewering dat de EU tot ‘steeds meer welvaart’ zou leiden een leugen is.

uitnodiging vsv nieuwjaar 2013

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: