Bekijk hier het volledige debat. (klik op MARIAGE GAY: LA FRANCE DIVORCE – 14/01/2013)

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “[VIDEO] Boeiend debat over het homohuwelijk in Frankrijk met Bruno Gollnisch (FN)”

  1. Proper gewassen en geschoren “vuile hetero”(sic).

    Hetero is de norm, wat afwijkt van om het even welke standaard-norm is “ab-normaal” in de oorspronkelijke betekenis van die notie. Waarom is hetero de norm ? Omdat zowel God-Jaweh-Allah namens de gelovigen als Moeder Natuur, namens de heidenen, het beslist hebben dat procreatie WEL het gevolg kan zijn van hetero-betrekkingen maar NOOIT van holebi-paring. Het staat het C.G.K.R.vrij om zowel God-Jaweh-Allah als Moeder Natuur te dagvaarden voor deze “discriminatie op basis van sexuele ingesteldheid”(sic) vermits onze Roze Medemensen zich toch zullen achteruitgestoken te voelen, allez politiek-correct beschouwd toch alleszins. Deze maatregel zou in het verlengde kunnen liggen van de scabreuze ,heterofobe “vuile hetero” campagne die het C.G.K.R. in mei 2006 voerde (raadpleeg hun webstek onder ZOEKEN) en waarvoor het Parket over de LINKSE schouder politiek-correct opzij keek. Maar ho wee indien een dolle, fanatieke, fundamentalistische hetero het zou wagen om een “vuile jeanette” campagne te lanceren, tenzij die speciale onderdeel dag van Aalst Carnaval, DAN zou het WEL vervolgd worden op basis van …..”homofobie”. Net zoals autochtonofoob racisme lijkt heterofobie eveneens nooit enigerlei jurisprudentie te mogen krijgen kennelijk omdat, politiek-correct beschouwd “meerderheden nooit kunnen gediscrimineerd worden”(sic)

Trending

%d