Gesteund door de linkse mantelorganisatie No Border bezetten uitgeprocedeerde asieleisers vorig jaar een terrein in Amsterdam om zodoende een verblijfsvergunning en media-aandacht af te dwingen. Mede onder druk van Voorpost-sympathisanten besloot de rechter tot sluiting van dit illegale kamp. De media-aandacht smaakte blijkbaar naar meer. Sinds een paar dagen zijn er namelijk kerken bezet in Den Haag en Amsterdam die als uitvalsbasissen zullen dienen voor de asieleisers. Ook zijn er voorbereidingen voor een nieuw kampement in het Haagse centrum.

Het zijn voornamelijk uitgeprocedeerde asieleisers die weigeren terug te keren naar hun thuisland, omdat het daar volgens hen “niet veilig” genoeg is. Helaas worden ze gevoed met valse hoop door de linkse organisaties. Die blijven deze mensen voorhouden dat, wanneer ze volhouden, er wellicht licht aan het einde van de tunnel schijnt.

Het blijft erg vreemd dat mensen die door alle procedures heen zijn en dus een illegale status hebben verworven in Nederland (persona non grata) kunnen inbreken in gebouwen en daar kunnen verblijven zonder dat de politie of de politiek ingrijpt. In Amsterdam grepen voornoemde instellingen pas in, nadat bezorgde Amsterdamse burgers het heft in eigen hand namen. Blijft de politie en politiek afwachten tot de vlam in de pan slaat? Of handhaven ze de wetgeving? Het is afwachten, maar Rechts Actueel houdt u op de hoogte!

Image
Wanneer gaan politie en gerecht over tot daadwerkelijke acties?

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Illegale asieleisers bezetten Nederlands grondgebied”

  1. EIGEN land behoort het Eigen Volk

    Zet de para’s in, bajonet-op-het-geweer. De kerntaak van elk leger is toch het EIGEN grondgebied beschermen tegen schending door indringers en NIET om ver weg xenofiele “ontwikkelingshulp” of ander Poco-fratsen te gaan plegen daarbij MISbruik makend van belastingsgeld

  2. Bestormen die kampen en ze duidelijk maken dat ze hier NIET op onze kosten kunnen teren ,het is gewoon de vijfde colonne !

Trending

%d