SOS Kinderdorpen verspreidt 50.000 CD’s met Hitlerjugend-liedjes

HITLERJUGEND_BAIERSHOFEN_CA1934De Duitse humanitaire organisatie SOS Kinderdorpen heeft zo’n 50.000 cd’s met kerstliederen verspreid, waarop in plaats van de traditionele, gezellige liedjes deze keer liederen stonden van de Hitlerjugend. Dat melden de regionale openbare omroep NDR en diverse Nederlandse krantensites.

De cd werd in oktober naar zowat 50.000 adressen opgestuurd. Maar in plaats van ‘Oh dennenboom’ en ‘Ave Maria’ stond de plaat vol met liederen van de Hitlerjugend. Vanaf medio december is de ngo brieven aan de bestemmelingen van de cd’s beginnen schrijven, waarin benadrukt wordt dat de SOS Kinderdorpen nog geen verklaring heeft voor de aanwezigheid van propagandaliederen uit en voor het Derde Rijk op het album.

Naar alle waarschijnlijkheid heeft een prutser op het verkeerde knopje gedrukt, waardoor de verkeerde nummers op de master werden gebrand.  Maar dat komt natuurlijk een beetje lullig over, en dus wordt de theorie van het Grote Rechtse Komplot van stal gehaald.   Volgens de ngo wordt niet uitgesloten ‘dat een extreemrechtse beweging verantwoordelijk is voor het piratenwerk’: ja, het is bekend dat de SS nog steeds present is achter PC-klavieren en mengpanelen…  SOS Kinderdorpen en het productiehuis van de cd in kwestie hebben in München natuurlijk ook al klacht ingediend wegens ‘opruiing tot haat’.  Ook al zijn de zangertjes wellicht al hoogbejaard of jaren overleden, hun gekweel brengt dus blijkbaar nog steeds de democratie in gevaar…

4 comments

  1. Zou het niet kunnen dat een jeugdig iemand (hij of zij), wiens grootouders in 1945 nog niet eens geboren waren, die liedjes leuk vond en om eens iets anders te brengen dan het eeuwige Ave Maria en O Dennenboom zonder enige bijgedachte daar een cd uit samenstelde? Mocht dit niet het geval zijn dan hebben we ongetwijfeld te maken (er blijft geen andere mogelijkheid over) met een uiterst gevaarlijk, ja zelfs crimineel uiterst-rechts complot om 50.000 geesten te vergiftigen met het gevaarlijkste gif van allen (tien, honderd maal sterker dan arsenicum,): kinder- en kerstliedjes. Het enige wat ik er van opsteek is dat de SS nog altijd present zou zijn achter PC-klavieren, mengpanelen en cd-branders. Wat ik daar uit afleid is dat er dus nog altijd mensen zich aangesproken voelen (ook hier is geen andere mogelijkheid) door het Nationaalsocialisme. Erger nog, daar misschien een efficient antidotum in zien tegen het steun-en collaboratiebeleid van bijna de ganse europese politieke klasse aan de islamisatie van het Westen, iets wat zij niet kunnen begrijpen (ik allerminst). O God, met wat zijn wij allen toch bezig? Hemelse Vader, vergeef het ons want wij weten niet (meer) wat we doen!

  2. Waanzin en ongelooflijk dat zoiets kan gebeuren. Ik ben in de BDM geweest.Bund Deutscher Madels, ik was toen 9 jaar jong. Het zijn liederen voor te marscheren.We waren kleine soldaten, wisten niet wat de achtergrond was…Alleen de opvoeding was goed. We hebben geleerd respekt hebben voor iedereen en discipline. De echte waarheid was de Hollocaust, Die ik in 1945 leerde kennen. Het was voor mij gedaan respekt en discipline…

Comments are closed.