Bart De ValckOnze goede vriend van het Taal Aktie Komitee en leraar in basisschool De Letterboom in Ottenburg, Bart De Valck, wordt geviseerd door enkele stoere ouders die weliswaar anoniem willen blijven. De ‘Ouders Ottenburg’ noemen ze zichzelf. Hun probleem? Dat Bart lid is van TAK. Hun oplossing? Bart moet ontslagen worden als leerkracht. Bart is het stilaan grondig beu en legde nu zelf klacht neer tegen deze helden.

Voor dat ontslag trokken ze – nog steeds anoniem – naar het gemeentebestuur en de schooldirectie. Ze dreigden ermee hun lieve onschuldige kindjes weg te halen uit de school indien Bart niet ontslagen zou worden. Daarop poogde Bart De Valck een gesprek te regelen met de bewuste ouders, maar na enkele pogingen werd zelfs het emailadres van de helden langs hun zijde afgesloten. Anoniem is anoniem, dat zou Bart die instaat voor de taalhandhaving bij de kleuters toch moeten begrijpen?

Alle gekheid op een stokje, Bart is de pesterijen dus beu en legde klacht neer: “Ik heb meermaals geprobeerd om de dialoog aan te gaan, maar daarop werd niet gereageerd. Zelfs het e-mailadres dat de ouders gebruikten, is afgesloten. Daarom heb ik besloten om klacht in te dienen wegens laster en eerroof. Als de daders opgespoord worden en er volgt een gerechtelijke uitspraak in mijn voordeel, dan zal ik in samenspraak met mijn advocaat het bedrag schenken aan de school om extra materialen en pedagogische pakketten aan te kopen ter bevordering van de Nederlandse taalstimulering.”

Het is overigens blijkbaar niet de eerste keer dat zulk een problemen zich voordoen: “Ik wil een voorbeeld stellen. Dit trieste lot overkwam ook heel wat andere vrijwilligers die in het verleden maatregelen voorstelden om de sociale vervreemding in hun gemeente een halt toe te roepen. De laatste jaren ontstond er een heksenjacht met onder meer haatmails en zelfs doodsbedreigingen. Dit moet stoppen.” En gelijk heeft hij uiteraard. Enkel vrezen we dat hoe meer Vlamingen hun rechten beginnen op te eisen, hoe nijdiger de tegenstanders gaan worden.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “TAKtivist Bart De Valck legt klacht neer tegen ‘anonieme’ stalkende ouders”

  1. Typisch voor linkse onderkruipers ANONIEM ,te laf om de confrontatie aan te gaan

  2. Laat u niet doen Bart !

Trending

%d bloggers liken dit: