Forza Nuova-lokaal in brand gestoken

Forza NuovaWederom hebben linkse extremisten toegeslagen in Italië. Afgelopen week ging een logistiek knooppunt van de nationalistische partij Forza Nuova in vlammen op. Italië heeft een berucht extreemlinks verleden. Deze brandstichting is helaas slechts één voorbeeld van de politieke terreur van linkse ‘democraten’. Zo worden er regelmatig raids georganiseerd op kantoren, manifestaties en individuen uit het nationalistisch spectrum. Afgelopen zomer nog probeerden honderden linkse activisten op klaarlichte dag het ondertussen bekende Casa Pound te bestormen. Die aanval kon worden tegengehouden door de militanten van Casa Pound.

De brandbomaanslag van afgelopen week heeft de logistieke molen van Forza Nuova in Zuid-Italië voor korte tijd lam gelegd. Het kantoor in Bonifati was het regionale hoofdkantoor in Cosenza (provincie Zuid-Italië). De brand brak zaterdagnacht uit en breidde zich snel uit over de begane grond, voordat het kon worden geblust. Kort daarop stortte de bovenverdieping in door de grote schade ten gevolge van de brand. Een grote hoeveelheid documenten, de regionale ledenadministratie, vlaggen, spandoeken en een grote hoeveelheid literatuur is vernietigd.

Forza Nuova is een  partij die in 1997 is opgericht door Roberto Fiore en Massimo Morsello. De partij noemt zichzelf een ‘Derde Weg’-organisatie die zich tegen zowel het communisme als het kapitalisme keert.

Image

3 comments

  1. zo zie je maar weer .. wie de echte dreiging vormen tegen de “democratie” aangezien extreem links alleen hun eigen mening op prijs stelt en de mening van anderen met hard geweld neerslaat!

    1. Kennelijk veroorzaakt door ultra linkse pestkopjes met ontstoken pukkeltjes. Van dit soort etterkoppen daar lusten de honden geen brood van!

Comments are closed.