zaambtenaarEen zwarte agent van de verkeerspolitie in Zuid-Afrika is aangeklaagd nadat hij via facebook had opgeroepen om de wapens op te nemen tegen de blanke Boeren. Het lijkt erop dat de spanningen in Zuid-Afrika niet onder controle kunnen gehouden worden. Wekelijks blijven er meldingen binnenkomen van de racistische Plaasmoorden waarbij negers blanke Zuid-Afrikanen koelbloedig vermoorden zonder enige aanleiding. Het Westen kijkt bewust de andere kant op.

De ambtenaar in kwestie schreef na een discussie: “Ai, dit lyk my ons moet weer die AK47 optel hie in die f*kken Wes-Kaap. Ek is nou gatvol van die boere en die DA (sic)”. De webstek censorbugbear.org die ongecensureerd nieuws brengt over feiten zoals onder andere de Plaasmoorden, kwam met het nieuws naar buiten. De webstek noemt de Plaasmoorden onomwonden (en terecht) een volkerenmoord.

De Democratic Alliance, die bij sinds de laatste verkiezingen de grootste oppositiepartij werd in de Westkaap, wordt eveneens onder vuur genomen door de politiambtenaar: “die DA wil van die Wes-Kaap ‘n provinsie vir boere maak” De man heeft nu een klacht aan zijn been en de ‘Suid-Afrikaanse Vereniging vir Plaaslike Regering (Salga)’ onderzoekt nu deze klacht. De man in kwestie mag wel nog elke dag het verkeer blijven regelen en parkeerbonnetjes uitschrijven. Benieuwd of deze racistische uitlatingen ook mogen rekenen op aandacht in de Vlaamse media…

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Zwarte politieambtenaar in Zuid-Afrika: “We moeten terug de AK47 opnemen tegen de boeren!””

 1. Toon Autoch, autochtoon

  Ja maar anti-blank racisme is er niet alleen in Zuid-Afrika hé ! Omdat ik na lang en gegrond zoeken GEEN ENKEL geval van jurisprudentie i.v.m. racisme/discriminatie t.o.v. telgen der ethnische meerderheid in Belzjike heb kunnen traceren, wordt er bij mij minstens de perceptie gewekt dat er zou kunnen sprake zijn van “discriminatie op basis van (blanke) afkomst” of noem het “autochtonofobie”, desgewenst. Hoogste tijd dat een parlementair eens Milquet (namens het volkomen OVERgesubsidiëerd C.G.K.R.) en Turtelboom (namens het Parket) aan de tand voelt op basis van “alle Belgen gelijk voor de wet ????” !

 2. Het ontmaskeren van de linkse inkt koelies kan enkel maar door hun broodwinning af te nemen ,geen kranten meer kopen ,(behalve mss.de pallieter) niet naar rode staats en andere zenders
  zitten gapen ,je weet op voorhand al dat je bedrogen bent.
  De toegang weigeren op rechtse meetings van deze linkse apostelen van de leugen is ook een optie ,ik ben van plan om eens naar ginder te gaan en er en tijdje rond te hangen,je moet proberen die mensen te steunen ,hier krijg je de meute niet mee.

 3. Een schot in de roos Bert.
  Na twee jaren ter plaatse geleefd te hebben, ken ik het klappen van de zweep daar ook wat.
  Vraag is, hoe helpen we die mensen? Zolang de (s)linkse media hier niet ontmaskerd zijn, blijft het vechten tegen de bierkaai.

Trending

%d bloggers liken dit: