3 comments

  1. Het “Cordon Sanitaire” ???????? NEEN het is een “Cordon DISCRIMINATOIRE” !

  2. Geert Burger de verrader van de Vlaamse zaak, hij is voorstander van het verwerpelijke uitsluiten van een democratische partij, de voorstanders (alle partijen hanteren in deze de naam “cordon sanitaire”) zijn verzekerd van deelname aan de vetpotten en voor het groepuscule van de achterbakse leugenachtige heimelijke De wever Bart (die ik De Scherpe heet ) is het een ticket voor deelname aan de macht en porto slurpen bij de opperEkster coburg uit Laken.
    Verwerpelijk dat de gouwleider van een Vlaamse (alé dat zeggen ze toch van zichzelf) partij geen graten in ziet om met de communisten van de pvda (tuig dat extreem links is en de leer van Mao, Lenin of een Pol Pot en andere massamoordenaars NIET afzweert) samen te werken, maar het Vlaams Belang dan wel OVERAL uitsluit.
    Zal het nogmaals herhalen De Wever is een heimelijke achterbakse kerel die o zo graag bij de coburgse eksterplaag op visite gaat en de Vlaamse zaak enkel en alleen gebruikt uit electorale overweginegn.
    Hoorde de nitwit Ben Weyts vandaag op de radio ” …confederalisme want er is geen draagvlak voor seperatisme… “en nog meer gewauwel en gezever om toch maar mist te spuiten.
    Kan niet wachten tot de dag dat de scherpe op zijn bek gaat, iets wat uiteindeliujk zal gebeuren want echte Vlamingen kiezen voor een echte Vlaamse partij en geen leuteraars die fezelen over het federalisme des con (schiiterende woordspeling ergens gelezen op een blog van iemand die de Vlaamse zaak voorstaat).

Comments are closed.