Citaat van de dag: de ‘thruth’ (sic) van professor De Cauter

‘Sorry boy! …I don’t don’t buy this shit! …Sorry …Sorry …look in my eyes …ghost writers …The works! …Sorry …Sorry …Thruth or dare! …I CALL YOUR BLUFF …You must be joking! …You don’t wanna go there! Do you? Come on??? Try me! …sorry… ghost writers …Fuck you! …ghost writers… in no time … whatever …Try me for starters. I eat you for breakfeast.’

prof dr. Lieven De Cauter, ‘filosoof en kunsthistoricus’, van de KUL, in een linkse intellectuele reactie tegen Bart De Wever.  ‘Thruth’ wordt in het Engels eigenlijk als ‘truth’ geschreven…  (Hat tip:  http://www.inflandersfields.eu/2012/12/plaats-voor-cultuur-vpmc.html)

One comment

  1. Ik denk dat hij “truut” bedoelde, nml het Antwerpse woord voor “zever-in-pakskens”

Comments are closed.