[COMMIEWATCH] ReAct gaat PVDA-antidemocraten volgen

smash-communismHet einde van het jaar nadert en dus worden er her en der goede voornemens gemaakt. Wij van ReAct hebben er ook eentje. De klassieke media hebben geen probleem met de antidemocraten van de communistische PVDA, wel integendeel: zij doen dus geen moeite die club te volgen. Dus is dat iets voor jouw tegendraadse medium, Rechts Actueel. Maar we hebben jouw hulp nodig!

Decennia lang hebben de extreem-linkse communisten van de PVDA, die sympathie hebben voor terreurgroepen en massamoordenaars, getracht succes te halen bij verkiezingen. Tevergeefs. Maar de laatste keer was het wél raak: een nieuwe lichting commie’s deed zich met de hulp van een reeks media-collaborateurs voor als ‘gematigd’, en de stem van de allochtonen deed de rest. De PVDA-antidemocraten haalden zo een pak verkozenen, en werden in Borgerhout door SP.a en Groen zelfs kritiekloos in het bestuur gezet.

De klassieke pers ziet daar geen problemen in. Aan PVDA’ers worden geen lastige vragen gesteld: waarom ze op de voorpagina van hun blad Solidair bv. treuren bij het overlijden van de Noord-Koreaanse dictator… Dus hebben we bij ReAct werk op de plank. Want wat het rood-groene journaille niet wil doen, dat doen wij net wel!

En dus is ‘Commiewatch’ gestart. We gaan bijdragen brengen over de geschiedenis van de PVDA, die begint bij de ultragewelddadige knokploegen van AMADA. We gaan het hebben over hun betrokkenheid bij de moord op Ludo Hannes in Borgerhout. We gaan het hebben over hun internationale netwerken met terreurgroepen, hun mantelorganisaties om subsidies te slurpen… We beloven je boeiende zaken die je elders niet leest.

Maar we vragen ook jouw hulp. Heeft je oom een abonnement op hun blad Solidair (zodat je het eens kan lezen zonder het te moeten kopen)? Ken je wat PVDA’ers via Facebook (zodat je hun statusupdates kan volgen)? Heb je in je kelder een lading oude PVDA-geschriften zitten? Laat het ons weten en samen bekijken we wat jij zou kunnen doen of schrijven. Want ReAct is groepswerk!

Voor alle duidelijkheid: al wat we gaan doen is perfect legaal. Uit openbare bronnen en documenten citeren om een politiek legitieme waarschuwing uit te sturen tegen communisme en klassenhaat is helemaal volgens de wet. Met infiltratie of spionage gaan we ons dus niet bezighouden; liefhebbers gelieve zich te onthouden… Maar we gaan de commie’s wel het leven zo zuur mogelijk maken, daar kan je van op aan. Voorwaarts met Commiewatch – op jouw scherm vanaf januari 2013!

Voorpagina

4 comments

  1. Zouden we als Vlaams-radicalen niet beter energie steken in ons eigen programma en onze eigen agenda? Hoever staan we eigenlijk met de rehabilitatie van de collaboratie? Ik vrees dat dit initiatief ronduit contraproductief zal werken. Bovendien brengen we op deze wijze onze mensen in gevaar die geïnfiltreerd zijn binnen die organisaties. Dit moet echt op hoger niveau besproken worden!

  2. Goed initiatief!
    Maar toch opletten dat we ze niet te veel in de media brengen. Niet de fout maken van groepjes als ‘Blokbuster’ die met hun acties begin de jaren ’90 uiteindelijk de opmars van het VB vooral versterkt hebben…

  3. Eindelijk eens een nuttig initiatief, laat ons die linksen eens een koekje van eigen deeg geven ….

  4. Goed initiatief !!!
    Linksen en communisten in het bijzonder, zijn een gevaar voor de samenleving.
    Je moet ze altijd in het vizier houden.

Comments are closed.