“Wij focussen ons te veel op de dealers. Dat is een zevenkoppige draak. Hak er twee koppen af, en er groeien er drie bij. De gebruikers laten we zo goed als ongemoeid. Maar daarmee creëren we een mooi markt voor de dealers. We gaan daarom de gebruikers aanpakken, niet zozeer om hen te treffen, maar om de markt te verstoren.” Procureur Herman Dams gaf zijn visie over het aanpakken van de drugsproblemen in Antwerpen op vraag van Bart De Wever, naar aanleiding van het nieuwe Antwerpse drugbeleid.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Citaat van de dag”

  1. ‘K zen er iene van Baarechum

    Kom eens wandelen in het Berchem’s “Brilschanspark” , dat bij ons, autochtonen om voor de hand liggend redenen omgedoopt werd als zijnde het “M°°°°-parkske” en daarom door tal van autochtone senioren als no-go zone wordt gemeden (tenzij in harnas) .Ge moet zelfs uw ogen maar half open trekken om te zien wat ge ziet……. en neen het zijn geen cuberdons of Antwerpse handjes of brabokroketten die er verpatst worden. Toegang tot het berucht parkske is “op eigen risico” en zegt niet dat ik u niet verwittigd heb……

  2. LOL

Trending

%d bloggers liken dit: