Op 27 maart 2011 vond er een volkstelling plaats in Engeland en Wales. De resultaten werden de voorbije dagen voorgesteld aan de pers en zijn verbijsterend. Helaas moet je geen Nostradamus zijn om te voorspellen hoe de situatie is veranderd de voorbije 10 jaar op het Britse eiland. We overlopen even de belangrijkste cijfers met u. Om te beginnen is het belangrijk te weten dat Engeland en Wales samen 56,1 miljoen (56.100.000) mensen herbergen.

Het laatste decennium kende deze bevolking een groei van 3,8 miljoen burgers. Na het bekijken van de resultaten door de overheid is men er alvast in geslaagd om de immigratie te doen ‘afnemen’. In de laatste 12 maanden kwamen ‘slechts’ 183.000 migranten het land binnen, in vergelijking met de 242.000 migranten de 12 maanden ervoor. In totaal wonen er 7,5 miljoen (7.500.000) migranten in Wales en Engeland. Daarvan komen de Ieren slechts op de vierde plaats. De grootste sloef komt uit India met 694.000 geïmmigreerden.

Het zal u niet verbazen dat sinds de toetreding van Polen tot de EU, zij de tweede grootste groep immigranten vertegenwoordigen. Niet minder dan 579.000 Poolse gelukzoekers verhuisden naar het Britse eiland. Voor 2001 waren er dat nog maar 68.000. U kan de vermeerdering op slechts 10 jaar tijd zelf berekenen. De derde plaats wordt ingenomen door Pakistanen met 482.000. 407.000 Ieren trokken de grens over en op de vijfde plaats staat… Duitsland met 274.000 landverhuizers.

Uiteraard moet Engeland niet vrezen voor een Duitse overname van binnenuit, deze ‘Duitsers’ zijn immers lang niet allemaal autochtone Duitsers. Vermoedelijk zitten daar een groot pak Oost-Duitsers bij, maar als we gaan kijken naar het aantal mensen in Engeland en Wales die zich ‘blank’ noemen, dan weten we meteen dat er onder de geïmmigreerde Duitsers zeer veel vreemdelingen zitten met een Duits paspoort op zak.

uk2

Het meest opvallende cijfer is dat nog maar 44,9% van de inwoners van Groot-Londen zich blank noemt. Zelf noemen ze het ‘White British‘. Dat is minder dan de helft en het gaat dan vooral over de Londense deelgemeenten Brent, Newham, Westminster, Kensington en Chelsea. 59% van de gehele bevolking wil zichzelf nog Christen noemen. Dat is 12,4% minder dan in 2001. De ‘niet-gelovigen’ stegen op 10 jaar tijd met 10,3% en de moslims, die ver achter de twee voorgaanden komen, stegen met 1,8% in aantal.

De onafhankelijke denktank Migration Watch UK zegt dat deze cijfers onaanvaardbaar zijn: “This is the clear result of Labour’s mass immigration policy which brought nearly four million immigrants to England and Wales in ten years. Immigration on this scale is completely unacceptable to the vast majority of the public and is obviously unsustainable. Nothing could more clearly demonstrate the need to get immigration back under control so as to allow time for integration to occur.”

De bevolking van Engeland en Wales steeg met 7,5% tussen 2001 en 2011. Meer dan de helft bestond uit mensen van buiten het eiland. Niet minder dan 3,8 miljoen mensen (3.800.000) immigreerden het afgelopen decennium. 900.000 inwoners emigreerden of overleden in diezelfde periode. Dat heeft als resultaat dat de totale bevolking bestaat uit niet minder dan 13% mensen geboren buiten het Verenigd Koninkrijk.

SOCIAL Census

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Volkstelling in Engeland en Wales: schokkende resultaten!”

  1. Toen ik een drietal maanden geleden op bezoek was in Inverness (Schotse Highlands) viel het me voor het eerst idd op dat er heel wat Poolse winkels waren bijgekomen.

    1. Zo is dat ook het geval hier in Antwerpen. Helaas wordt daar té weinig aandacht aan besteed wegens het feit dat Polen ‘blank’ en overwegend katholiek zijn…

Trending

%d