Tijdens de plenaire vergadering van het Europees Parlement in Straatsburg werd aangekondigd dat “vanwege de Franse regering een verzoek tot opheffing van de parlementaire onschendbaarheid van Marine Le Pen werd ingediend” Dit vernemen we van Europees parlementslid Frank Vanhecke. Haar crimineel feit? Het aanklagen van de “occupation” van Frans grondgebied door moslims. Uiteraard geheel in traditionele Le Pen-stijl, recht voor de raap en zonder taboes. “Racisme” heet dat dan volgens de politiek correcte goegemeente…

“Twee jaar geleden, op 10 december 2010, had zij op een meeting in Lyon kritiek geuit op een fenomeen dat zich in de Franse grootsteden meer en meer voordoet: biddende moslims die stoepen en straten blokkeren. Le Pen trok een parallel tussen deze straatgebeden en een bezetting”, aldus Vanhecke. De vertaling van het citaat luidt als volgt: “Het spijt me, maar voor degenen die het zo graag over de Tweede wereldoorlog hebben, als we het dan toch over de bezetting moeten hebben, laat ons het dan daar eens over hebben, want dat is een bezetting van grondgebied… Dat is een bezetting van stukken grondgebied, wijken waar de religieuze wetten heersen, dat is een bezetting. Er komen geen tanks aan te pas, geen soldaten, maar toch gaat het over een bezetting die weegt op de bewoners.”

De oud-voorzitter van het Vlaams Belang gaat verder: “Marine Le Pen maakt zich geen illusies. Haar parlementaire onschendbaarheid zal worden opgeheven, net zoals dat enkele jaren geleden met de mijne gebeurde – ook in een belachelijk dossier dat met haken en ogen aaneenhing. De burgerlijk-rechtse parlementsleden doen in hun broek voor de politieke correctheid. Onder vier ogen durven ze toegeven dat ze het een schande vinden, maar als puntje bij paaltje komt buigen ze het hoofd en stemmen ze mee met de huilende linkse meute.” En nog: “De vraag is niet of we het met de uitspraken van Marine Le Pen eens zijn. De vraag is of we bereid zijn de vrije meningsuiting re respecteren en waar nodig te herstellen?”

Hier het originele citaat: “Je suis désolée, mais pour ceux qui aiment beaucoup parler de la Seconde guerre mondiale, s’il s’agit de parler d’occupation, on pourrait en parler, pour le coup, parce que ça c’est une occupation de territoire…. C’est une occupation de pans de territoire, des quartiers dans lesquels la loi religieuse s’applique, c’est une occupation. Certes, y’a pas de blindés, y’a pas de soldats, mais c’est une occupation tout de même et ça pèse sur les habitants.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Marine Le Pen verliest waarschijnlijk parlementaire onschendbaarheid”

  1. EU vindt Islam heel zielig, want scheiding tussen kerk en staat bevoordeelt christendom (sic!) aangezien de islam hier helemaal niet op is ingesteld. Derhalve worden moslims aangemoedigd om jurisprudentie uit te lokken: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/12/eu_en_religieuze_diversiteit.html

  2. De waarheid kwetst en wie de waarheid zegt is niet langer politiek correct. Die moet dus, zeker als het een figuur als Marie Le Pen betreft, verwijderd worden, verbannen. Vrijheid van meningsuiting? Vrijheidvan spreken en eigen mening zijn alle twee exclusief voorbehouden aan Links en aan moslimcolaborateurs. En hoever staat het nu met de scheiding van Kerk in Staat in de laïcistische Republiek? Een hoofddoek mag in de staatsdiensten niet gedragen worden want dit stoort de tere gevoelens van de atheisten. Maar minsten drie keer per dag het openbaar leven verstoren, dat mag? Begrijpe wie kan!

  3. De moslims worden baas in Europa ,met de medewerking van de olie landen die met de dure olie de wereld in hun macht hebben ,wanneer zullen ze het eens in zien dat de fanatieke moslims de arabier de wereld in hun macht houd neem ze de olie af het is gedaan ;

Trending

%d