actie nsv 15112012Hieronder een filmpje dat de NSV maakte naar aanleiding van hun actie tegen de monarchie op 15 november jongstleden. Uiteraard is dit niet actueel (en zal dat door sommigen misschien uitgebreid uitgesmeerd worden, bij gebrek aan een ander nuttiger tijdverdrijf), maar omwille van de enorm mooie weergave van de actie wilden we dit toch nog graag posten. “Monarchie rijmt nog steeds niet op democratie!” Felicitaties aan de NSV voor de actie én het knappe bijhorende filmpje!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “[VIDEO] NSV: “Monarchie rijmt nog steeds niet op democratie!””

  1. Ze hebben blijkbaar meer moed met het bestrijden van Vlamingen dan tegen de Islam

  2. Proficiat jongens !!!

Trending

%d bloggers liken dit: