Communisme omarmd in Borgerhout: de weg naar totale vervreemding staat open

Dames en heren, even een applaus. PVDA+ levert haar eerste schepen: Zohra Othman in het Antwerpse district Borgerhout (waar anders?). Een grote overwinning voor de gediscrimineerde allochtonen, onder het glazen plafond gevangen vrouwen en gepijnigde katjes. Maar de linkse elite die nu ongetwijfeld juicht om haar reactie, verzwijgt graag dat Othmans PVDA+ genocide vergoelijkt of zelfs ontkent.

Partijleider Peter Mertens verklaarde drie jaar geleden nog trots op te zijn op wat een Mao Zedong ‘bereikt’ heeft. Uit diens dienstbaarheid aan het Chinese volk ‘zijn prachtige dingen uit voortgekomen’. Het prijskaartje van tientallen miljoenen doden (als er al zoveel zijn gevallen -Mertens is negationist) vond hij geen probleem. Als de moord op massa’s boeren voor Mertens acceptabel is, dan heeft hij met het standrechtelijke executeren van bankiers vast geen moeite.

Mertens’ woorden lokten geen massale reactie van de linkse elite uit. Evenmin een oprecht excuses van partijgenoten. En al helemaal geen cordon sanitaire van de gevestigde partijen. Genocide ontkennen en dodelijk utopisme ophemelen: zolang het van links komt, kraait er geen haan naar. Je zou op z’n minst verwachten dat de veteranen die recent N-VA-deelname aan de wapenstilstandherdenking verboden, schepen Othman deelname weigeren aan de herdenking van 11 november 2013. Het zal niet gebeuren.

Wie een scheet laat in extreemrechtse richting, is in Vlaanderen tot in de eeuwigheid persona non grata. Wie bij een partij zit die communistische massamoorden goedpraat, wordt door het establishment met gloeiende wangetjes onthaald. Something is rotten in the public opinion of Flanders.

RvS

3 comments

 1. Wanneer is de eerste raadszitting van dat communistisch bestuur ?
  Tijd dat de verschillende nationaistische organisaties de krachten bundelen en er een bezoekje gaan brengen !!!
  Geloof me zelf zouden ze het ook doen bij een volledig rechts bestuur denken we maar aan de blokkades, bedreigingen, geweld en zelfs moord van de linkse knokploegen (AFF, Blokbuster enz…)
  Criminele organisaties moet je kapotmaken als ze nog klein zijn, niet wachten tot ze overal een factor van betekenis zijn.
  Communisme, toen niet, nu niet, nooit niet !!!

 2. Partijleider Peter Mertens verklaarde drie jaar geleden nog trots op te zijn op wat een Mao Zedong ‘bereikt’ heeft.

  Ik vind hierover niets terug. Waar en wanneer deed hij die uitspraken? (pas op, ik zeg niet dat ik ervan uit ga dat het onwaar is, doch ja, ik verifieer gaarne ;) )

  overigens begrijp ik de pvda-stemmers wel… op wie stem je als eenvoudige arbeider of bediende? Op de ultraliberale N-VA, het VB dat ook nog steeds een economisch veeleer rechtse koers vaart of voor een partij “die de kant kiest van de ‘kleine man'”, tegen de partijbonzen en het grootkapitaal in? …

 3. De N.V.A. onder leiding van Paridaens is op de laatste Districtsraad volledig door de rooie gegaan , hij had nl. enkele nieuw verkozenen van zijn partij op de tribune zitten,en wou dus de show stelen. !
  Dat dit sujet jaren lang mee gedaan heeft met de meerderheid tegen het VB is hij plotseling vergeten ,samen met het VB halen ze geen meerderheid meer in het rode bastion en dat pikt, hij had er maar moeten aan denken.
  Wat de groene Preneel betreft die kan haar geluk niet meer op,zij kan haar dictatuur samen met de anarchisten van de Partij Van De Allochtonen nu ongemoeid verderzetten ,en liet al weten dat ze zich weinig zal aantrekken van het schoon verdiep !!
  Zij is samen met schepen Kooreman verantwoordelijk voor het verkeersinfarct in en om Borgerhout,ook zullen de moslims nu zelf mee in de kas kunnen graaien ondanks dat ze meer dan voldoende gesponsord worden daar dit “progressieve” clubje egotrippers.
  Er rest de overgebleven Vlaamse Borgerhoutenaar niks anders dan te verhuizen,hij zal de tol betalen voor nog meer inwijking van Arabieren (12.000) volgen de Groene despoot Van Besien,die daarmee zijn toekomst gebeiteld ziet.

Comments are closed.